Νέες πληγές στο ΔΗΣΥ με «καρφιά» για επιπόλαιους χειρισμούς της Αννίτας Δημητρίου: Το απαράδεκτο παρασκήνιο που έβγαλε νοκ άουτ από το ευρωψηφοδέλτιο τον Μάριο Πελεκάνο

Στιγνιότυπο από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ. Φωτογραφία Hellas Journal, You Tube via Omega Channel




Στον Δημοκρατικό Συναγερμό (ΔΗΣΥ) φαίνεται ότι το χθεσινό Πολιτικό Γραφείο άνοιξε νέες πληγές, αποκάλυψε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού Omega.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, Ανδρέας Παφίτης, ενώ η χθεσινή ημέρα προσφερόταν για αντιστροφή του κλίματος και δημιουργία πανηγυρικής ατμόσφαιρας φαίνεται να επετεύχθη το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα και αυτό για δύο λόγους.

Όπως μας έλεγαν πηγές από την Πινδάρου, ο χειρισμός στο θέμα Κάρουλλα ήταν ατυχής και επιπόλαιος.

Ο βουλευτής και αντιπρόεδρος του κόμματος ήταν ξεκάθαρος ότι δεν επιθυμεί να διεκδικήσει τη δημαρχία Λάρνακας, θέση την οποία εξέφρασε ακόμη και πολύ λίγη ώρα πριν την έναρξη του πολιτικού γραφείου.

Εντούτοις η Πρόεδρος του κόμματος αποφάσισε να επιμείνει στη θέση και να θέσει την εισήγηση της ενώπιον του πολιτικού γραφείου με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η φυσιολογική, όπως μας είπαν οι ίδιες πηγές, αντίδραση του Γιώργου Κάρουλλα.

Παράλληλα ανέφερε ότι η ανώτατη ηγετική πυραμίδα του Δημοκρατικού Συναγερμού διέρχεται κρίση. Ο αποκλεισμός από το Πολιτικό γραφείο του Μάριου Πελεκάνου από το ευρωψηφοδέλτιο φαίνεται πως δεν ήταν τυχαίος όπως μας λέχθηκε αλλά αποτέλεσμα παρασκηνιακών διεργασιών των τελευταίων ημερών που θα μπορούσε να τον διαπιστώσει κάποιος που έβλεπε και τα ψηφοδέλτια την ώρα της καταμέτρησης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνέχισε, μας φαίνεται εκ πρώτης να υπήρξε συγκεκριμένη γραμμή για πριμοδότηση συγκεκριμένου υποψηφίου προκειμένου να αποκλειστεί ο Μάριος Πελεκάνος από το ψηφοδέλτιο το οποίο έγινε τελικά για μόλις πέντε ψήφους.

Πλέον αναμένεται να δούμε αν θα υπάρξει οποιαδήποτε αντίδραση από τους δύο αντιπροέδρους που αναμφισβήτητα μένουν εκτεθειμένοι από τους χειρισμούς των τελευταίων ημερών και οι επόμενες μέρες αποκτούν ιδιαίτερη αξία, κατέληξε.

Στο Λονδίνο θα είναι η βάση της κ. Κουεγιάρ: Βρετανικό μπαϊράκι στη νέα πρωτοβουλία… Αναλαμβάνει δράση η ομάδα του Φόρεϊν Όφις, με παλιούς γνώριμους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: