Καταγγέλλουν βουλευτή της ΝΔ ότι απείλησε δημοσίως καθηγητή ιδιωτικού σχολείου επειδή έβαλε χαμηλό βαθμό στο παιδί του [video]

File Photo: Σχολείο ΚΥΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

FILE PHOTO: Aίθουσα σχολείου ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές




Σοβαρή καταγγελία σε βάρος εν ενεργεία βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αυτή την προηγούμενη εβδομάδα κατά την ενημέρωση από τους εκπαιδευτικούς γονείς παιδιών σε πασίγνωστο ιδιωτικό σχολείο των βορείων προαστίων ο βουλευτής απείλησε καηθηγητή μαθηματικών χρησιμοποιώντας φράσεις όπως «θα σε τελειώσω, θα δεις τι θα πάθεις, θα σε καταγγείλω στο Υπουργείο Παιδείας» κτλ.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες την ώρα που η εκδήλωση βρισκόταν σε εξέλιξη, ένας από τους γονείς πλησίασε καθηγητή και άρχισε να τον απειλεί υψώνοντας πολύ τον τόνο της φωνής του και κάνοντας χειρονομίες.

Γονείς που ήταν παρόντες διαπίστωσαν και υποστηρίζουν ότι «δράστης» της φραστικής επίθεσης ήταν βουλευτής της ΝΔ και ο λόγος αυτής ήταν ο χαμήλος βαθμός που είχε πάρει το παιδί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες παρόντες στο περιστατικό ήταν εκατοντάδες γονείς που είχαν πάει στο σχολείο για να ενημερωθούν.

Ο καθηγητής, μαθηματικός στην ειδικότητά του, έμεινε, όπως αναφέρουν οι σχετικές καταγγελίες, εμβρόντητος αλλά διατήρησε την ψυχραιμία του.

Για το ζήτημα ο σύλλογος διδασκόντων φέρεται να απέστειλε επιστολές τόσο στο διοικητικό συμβούλιο του σχολείου όσο και στον Σύλλογο Γονέων, διά της οποίας γνωστοποίησε και επισήμως το περιστατικό.




Mε πληροφορίες από ALPHA TV

Οι δύο ώρες του Κασσελάκη απέναντι στην «τρόικα»: Αιφνιδιαστική «εισβολή», χλιαρά χειροκροτήματα, «μπηχτές» και χειραψίες [photos, videos]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: