Επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ: Ο αρχιπλοίαρχος Βασίλειος Γρυπάρης διορίστηκε Διοικητής Επιχειρήσεων της ΕΕ στην Ερυθρά Θάλασσα * Στη Λάρισα το επιχειρησιακό στρατηγείο

FILE PHOTO: Η επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ αφορά στην αντιμετώπιση των επιθέσεων των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα. Πηγή εικόνας: Hellasjournal




Ο αρχιπλοίαρχος Βασίλειος Γρυπάρης, διορίζεται Διοικητής Επιχειρήσεων ΕΕ στην ευρωπαϊκή επιχείρηση αντιμετώπισης των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα σύμφωνα με την επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι το επιχειρησιακό στρατηγείο της επιχείρησης “Ασπίδες”, θα βρίσκεται στη Λάρισα.

Σημειώνεται ότι στη Σύνοδο των υπουργών Αμυνας του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες, αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι τελικές λεπτομέρειες της ευρωπαϊκής επιχείρησης «Aσπίδες» στην Ερυθρά Θάλασσα, τις οποίες θα επικυρώσουν στις 19 Φεβρουαρίου οι αρμόδιοι υπουργοί της Ευρωπαϊκής Ενωσης, κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, της ανταποκρίτριας Ειρήνης Ζαρκαδούλα
Βρυξέλλες, Belgium

 

Κανείς σ’ αυτόν τον πλανήτη δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ελλάδα θα συζητήσει κυριαρχικά δικαιώματα και διεθνείς συνθήκες με την Τουρκία: “Έγραψε” η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: