Έφυγε από την ζωή 15χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στις ακαδημίες Κομοτηνής: Ο Θάνος Κοτσίδης είχε ξεκινήσει τη μπάλα από 5 ετών

Το logo του ΠΑΟΚ. Photo screenshot via youtube, Thesstoday




Η οικογένεια του ΠΑΟΚ βυθίστηκε στη θλίψη στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του νεαρού ποδοσφαιριστή της, Θάνου Κοτσίδη, από την ακαδημία του “δικεφάλου” στην Κομοτηνή.

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής το πρωί της Κυριακής ανακοίνωσε την απώλεια ου 15χρονου Θάνου Κοτσίδη, που είχε ξεκινήσει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία σε ηλικία μόλις 5 ετών.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κομοτηνής αναφέρει:

«Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η Ακαδημία μας από σήμερα μετά την απώλεια του πολύ αγαπημένου μας παιδιού Θάνου Κοτσίδη, του δικού μας Θανουλη.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το τελευταίο διάστημα, ο Θάνος έδινε με γενναιότητα και σθένος μια άνιση μάχη με τον πιο σκληρό αντίπαλο.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία μας από την ηλικία των 5 ετών όπου τον διέκρινε το ήθος, η ταπεινότητα, η αποφασιστικότητα, η εργατικότητα, έμαθε να είναι μαχητής από μικρός, να σέβεται προπονητές-αντιπάλους-συμπαίκτες και συμμετείχε σε μεγάλες επιτυχίες της Ακαδημίας.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Ακαδημία μας και αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Καλό ταξίδι Θάνο στην γειτονιά των αγγέλων. Θα κάνουμε τα πάντα για να νιώθεις υπερήφανος και να χαμογελάς με τις επιτυχίες της αγαπημένης σου ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά!

Καλό παράδεισο και καλή αντάμωση Θανούλη».

Πηγή: ertsports

Αγνοείται ηλικιωμένος ψαράς στην λίμνη Βεγορίτιδα: Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: