Τέταρτη ημέρα ερευνών για τον αγνοούμενο οδηγό στην Ηλεία: Βρέθηκαν ρούχα του [video]

File Photo Κλιμάκιο εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Πάτρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου στο Πλουτοχώρι του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ/STR




Αγνοούμενος παραμένει ο οδηγός αυτοκινήτου που παρασύρθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας από ορμητικά νερά χειμάρρου στο Πλουτοχώρι Ηλείας, του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων της Ηλείας.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα στην ευρύτερη περιοχή της τοπικής κοινότητας.

Μέχρι στιγμής, οι έρευνες είναι άκαρπες καθώς το μόνο ίχνος που έχουν καταφέρει να εντοπίσουν οι αρχές είναι κάποια ρούχα τα οποία, σύμφωνα με το Open, οι συγγενείς του αναγνώρισαν ότι ανήκουν στον αγνοούμενο.

Πλέον οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ, αλλά και των πυροσβεστών, επικεντρώνουν τις έρευνές τους σε όλο το μήκος του χειμάρρου της Κόβιτσας, όπου αν και έχει υποχωρήσει η στάθμη των υδάτων, υπάρχουν πολλά φερτά υλικά.




Επίσης, πραγματοποιούνται, τόσο προς την περιοχή του ποταμού Αλφειού, όσο και στις εκβολές του.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, οι δύτες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να εντοπίσουν τη σορό της 38χρονης συνοδηγού, ενώ περίπου 300 μέτρα μακριά εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι. Χθες το μεσημέρι κηδεύτηκε η 38χρονη σε κλίμα οδύνης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Open

 

Από χώρα της πρώην ΕΣΣΔ οι “εισαγόμενοι” δολοφόνοι: Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τους δράστες των δολοφονιών του Σκαφτούρου και του Ρουμπέτη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: