Τελευταίο αντίο στον δολοφονημένο Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Ράγισε καρδιές η μητέρα του [βίντεο]

Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο 30χρονο στο Μεσολόγγι. Photo via MEGA TV




Φίλοι, συγγενείς αλλά και απλός κόσμος που συμμετείχε στις έρευνες το προηγούμενο διάστημα έφτασαν στο ναό με λουλούδια στα χέρια για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο

Η μητέρα του αδικοχαμένου Μπάμπη έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από τις δύο κόρες της και αδερφές του 31χρονου, οι οποίες όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησαν να ψάχνουν σε βάλτους και σε χωράφια το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές κατά την άφιξη του φερέτρου στο χώρο της εκκλησίας με το πληθος να χειροκροτεί και τη μητέρα να σπαράζει «αχ παιδάκι μου».




Χθες (26.01.2024), η αδερφή του Μπάμπη, Χριστίνα, έκανε έκκληση μέσω της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου “να σεβαστούν τον πόνο μας και να είναι όσο μπορούν μακριά και διακριτικά…

Από τη στιγμή που βρέθηκε ο αδερφός μας δεν επιδιώκουμε τη δημοσιότητα…

Γνωρίζω ότι στην κηδεία θα είναι δημοσιογράφοι, μπορούν να τραβήξουν πλάνα, αλλά ζητούμε λίγη διακριτικότητα, από ένδειξη ανθρωπιάς προς την οικογένεια”.

Ο 31χρονος Μπάμπης εξαφανίστηκε από το Μεσολόγγι το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου 2024 και η σορός του εντοπίστηκε σε βαλτώδη περιοχή στην Ευαγγελίστρια, ύστερα από 18 ημέρες, στις 22 του ίδιου μήνα.

Οι έρευνες

Στο μεταξύ, όσον αφορά τις έρευνες της Αστυνομίας, αυτές εξακολουθούν να επικεντρώνονται στην αναζήτηση του όπλου με το οποίο πυροβολήθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος διότι, όπως εκτιμάται, θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν και το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, διότι, όπως εκτιμάται, μέσα από την συσκευή μπορεί να προκύψουν επίσης σημαντικά στοιχεία.

Ακόμη, οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ σχετικά με τα δείγματα γενετικού υλικού που έχουν ληφθεί από τα ρούχα και τα υποδήματα του Μπάμπη Κούτσικου κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ταυτόχρονα, αξιολογούνται, τόσο τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης όσο και τα όποια στοιχεία έχουν συλλεγεί από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου.

Επίσης, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση συνεχίζουν να συλλέγουν στοιχεία, τόσο μέσα από καταθέσεις όσο και από την επανεξέταση βιντεοληπτικού υλικού που υπάρχει από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και ασφαλείας, ενώ επαναξιολογούνται και τα στοιχεία από στίγματα κινητών τηλεφώνων, που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.

Όσον αφορά στον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος και έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, δεν αποκλείεται να οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή Μεσολογγίου, αν κριθεί, ανάλογα με τα νέα στοιχεία που ενδεχομένως προκύψουν, ότι πρέπει να δώσει συμπληρωματική απολογία.

ΠΗΓΗ: https://messolonghivoice.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Mε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους προειδοποιούν οι αγρότες: Ολο και περισσότερα τρακτέρ στους δρόμους [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: