Πρόσκληση Κασσελάκη για τριήμερο στις Σπέτσες προς τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας: Κάλεσμα σε «συνάντηση εργασίας» μέσω mail

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




Οι πρωτοτυπίες για τον ΣΥΡΙΖΑ της εποχής Κασσελάκη συνεχίζονται, με τελευταία την πρόσκληση που απηύθυνε ο νέος πρόεδρος του κόμματος στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για “τριήμερο εργασίας”… στις Σπέτσες.

Κατά πληροφορίες η πρόσκληση του Προέδρου εστάλη χθες το βράδυ στα μέλη της ΚΟ με mail με διαμεσολαβούντα αποστολέα την Θεοδώρα Τζάκρη, Γραμματέα της κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Το μήνυμα Κασσελάκη που έστειλε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Τζάκρη έχει ως εξής:

«Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι καλή χρονιά.

 
 
Ο Ιανουάριος είναι ένας πυκνός μήνας ενόψει και της προετοιμασίας του Συνεδρίου μας.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης μου ανάθεσε ως Γραμματέα της ΚΟ να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες.

 Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

 Τέλος προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων.

Η παρουσίαση με power point για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά εκτός από τον τομέα οικονομικών που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα power point θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.

 Λεπτομέρειες για το ταξίδι θα σταλούν σύντομα».

Κατά πληροφορίες, η – ασυνήθιστη – πρόσκληση Κασσελάκη έγινε δεκτή με αμηχανία από μερίδα βουλευτών, τόσο ως κίνηση, όσο και σχετικά με το ύφος του email. Εκτός των άλλων, δε, και για την αναφορά στην προετοιμασία του συνεδρίου, η οποία δεν συνδέεται με τις αρμοδιότητες της Κ.Ο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε χρονιά στο Χιούστον του Τέξας.

Επιπλέον, ανήμερα των Θεοφανίων, θα παραστεί στη Θεία λειτουργία στον Πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι και εν συνεχεία στον καθαγιασμό των υδάτων στον Κεράτιο κόλπο.

Απάντηση Κασσελάκη για τα δημοσιεύματα περί 3ήμερου στις Σπέτσες

«Την ώρα που τα ΜΜΕ της προπαγάνδας μιλούν για “εκδρομή”, εμείς θα έχουμε ένα τριήμερο εργασίας, όπως συνηθίζεται ιδιαίτερα σε άλλες χώρες και είναι μία εξαιρετικά παραγωγική και αποτελεσματική διαδικασία. Αυτά δεν γίνονται σε συσκέψεις μερικών ωρών» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με πρόσκληση που έχει απευθύνει στους βουλευτές του κόμματος για συνάντηση εργασίας της ΚΟ από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τονίζει ότι δεν θα πορευτεί στην ελληνική πολιτική «ούτε με τα συντηρητικά στερεότυπα της Δεξιάς ούτε με το βλέμμα στο bullying των καθεστωτικών ΜΜΕ» και ότι χαράσσει το δρόμο του «χωρίς κανένα φόβο και με πολύ πάθος, με συνοδοιπόρους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη μας, τα μέλη μας και κυρίως τον κόσμο που καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από αυτά που τον ταΐζει η Ενημέρωση Μητσοτάκη».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Γνωρίζω ότι πολλά από αυτά που κάνω είναι ασυνήθιστα στην ελληνική πολιτική σκηνή. Έχω καλέσει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι μου στις Σπέτσες -που τον Γενάρη απέχουν πολύ από την εικόνα του τουριστικού προορισμού. Θα είμαστε μαζί ένα ολόκληρο τριήμερο, θα αναλύσει ο καθένας τις προτάσεις του στον τομέα του και θα χαράξουμε την κοινή μας στρατηγική.

Είναι πολύ σημαντικό οι βουλευτές να συμμετέχουν στη χάραξη της πολιτικής γραμμής σε κάθε νομοσχέδιο, ανεξαρτήτως προσωπικής ειδίκευσης και περιφέρειας εκλογής. Όπως έχω πει επανειλημμένα, ο νέος ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει “στενό κύκλο”, όλοι είμαστε μια γροθιά. Η αξιωματική αντιπολίτευση θα παλέψει και στο Κοινοβούλιο και στους δρόμους ως μία συμπαγής ομάδα.

Την ώρα που τα ΜΜΕ της προπαγάνδας μιλούν για “εκδρομή”, εμείς θα έχουμε ένα τριήμερο εργασίας, όπως συνηθίζεται ιδιαίτερα σε άλλες χώρες και είναι μία εξαιρετικά παραγωγική και αποτελεσματική διαδικασία. Αυτά δεν γίνονται σε συσκέψεις μερικών ωρών.

Προσωπικά, δε θα πορευτώ στην ελληνική πολιτική ούτε με τα συντηρητικά στερεότυπα της Δεξιάς ούτε με το βλέμμα στο bullying των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Χαράσσω τον δρόμο μου χωρίς κανένα φόβο και με πολύ πάθος, με συνοδοιπόρους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη μας, τα μέλη μας και κυρίως τον κόσμο που καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από αυτά που τον ταΐζει η Ενημέρωση Μητσοτάκη.».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πώς αποφασίστηκε ο μίνι ανασχηματισμός: Σημερα η ορκωμοσία των νέων υπουργών – υφυπουργών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: