Ο Ντοκ Ρίβερς νέος προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς μετά την απόλυση Γκρίφιν [video]

File Photo 76ers’ head coach Doc Rivers (R) celebrating with player James Harden (L) during a timeout break in the fourth quarter of game four of the first round playoff series between the Philadelphia 76ers and the Brooklyn Nets at the Barclays Center in the Brooklyn borough of New York, New York, USA, 22 April 2023. The 76ers defeated the Nets 96-88 and won the playoff series 4-0. EPA/JUSTIN LANE SHUTTERSTOCK OUT




Κάτι λιγότερο από μία ημέρα μετά την ξαφνική απομάκρυνση του Έιντριαν Γκρίφιν από το «τιμόνι» της ομάδας, τα «ελάφια» ήρθαν σε συμφωνία με τον Ντοκ Ρίβερς ώστε να αναλάβει άμεσα χρέη head coach.

«Ο Ντοκ Ρίβερς ολoκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις και θα είναι ο επόμενος προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς», όπως ανέφερε στο Χ -πρώην twitter- ο Άντριαν Βονιαρόφσκι από το ESPN. «Οι Μπακς παίρνουν τον προπονητή που είχαν στόχο τις τελευταίες 24 ώρες», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο Ρίβερς θα διαδεχθεί στον πάγκο των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο τον Έιντριαν Γκρίφιν, ο οποίος απολύθηκε χθες μετά από 43 παιχνίδια στον πρώτο του χρόνο ως επικεφαλής προπονητής.

Ο Ρίβερς, που εργάζεται ως αναλυτής του ESPN και οδήγησε τους Φιλαδέλφεια 76ερς σε τρία συνεχόμενα… ταξίδια στους ημιτελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας πριν αποχωρήσει την περασμένη άνοιξη. Ο 62χρονος Ρίβερς έχει κατακτήσει και ένα πρωτάθλημα με τη Βοστώνη το 2008.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

«Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο»: Θύμα μαφιόζικης επίθεσης η σύντροφος του αναπληρωτή αρχιδιαιτητή * Την χτύπησαν έξω από το σπίτι της

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: