Με φωτογραφία από την Αντίπαρο ο Μπάρακ Ομπάμα ευχήθηκε στη γυναίκα του, Μισέλ, για τα 60ά γενέθλιά της

Η Μισέλ Ομπάμα Πηγή φωτογραφίας: Instagram




Με μία ανάρτηση στο Instagram, ο Μπαράκ Ομπάμα ευχήθηκε για τα γενέθλια της συζύγου του, Μισέλ Ομπάμα, συνοδεύοντας μάλιστα τις ευχές με μια φωτογραφία της από την Αντίπαρο.

«Ώστε έτσι είναι λοιπόν τα 60. Χρόνια πολλά στο έτερόν μου ήμισυ, που τυχαίνει να είναι ένας από τους πιο αστείους, έξυπνους και όμορφους ανθρώπους που γνωρίζω. Μισέλ Ομπάμα, κάνεις κάθε μέρα καλύτερη» έγραψε ο Μπαράκ Ομπάμα στην ανάρτησή του με τη φωτογραφία της συζύγου του, καταλήγοντας: «Ανυπομονώ να δω τι θα σου φέρει αυτή η νέα δεκαετία».

Μάλιστα, Έλληνες παρατήρησαν ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε στην Αντίπαρο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος το 2016 είχε επιλέξει την Αθήνα ως τελευταίο προορισμό με την προεδρική του ιδιότητα) βρέθηκε πέρυσι το καλοκαίρι στη χώρα μας για διακοπές συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μισέλ και μέλη της προσωπικής του ασφάλειας.

Τελικός προορισμός το κοντινό νησί της Αντιπάρου, αγαπημένος και δημοφιλής προορισμός χιλιάδων Ελλήνων και ξένων επισκεπτών κάθε καλοκαίρι, εκεί όπου βρίσκεται και η εξοχική κατοικία του σταρ του Χόλιγουντ Τομ Χανκς και της ελληνικής καταγωγής γυναίκας του, Ρίτας Γουίλσον, πόλος έλξης πληθώρας διασημοτήτων κατά καιρούς τα τελευταία χρόνια. Ομπάμα και Χανκς συνδέονται με στενή φιλία πολλών ετών.

Η γενέθλια ανάρτηση μέσα σε λίγες ώρες έχει ξεπεράσει το 1,6 εκατομμύρια likes.

 

O Terminator «πιάστηκε» στο… terminal: Οι Γερμανοί συνέλαβαν τον Σβαρτσενέγκερ στο Μόναχο για πανάκριβο ρολόι που θα δημοπρατούσε υπέρ κλίματος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: