100 χρόνια ΑΕΚ: Η μεγάλη γιορτή της Ενωσης για τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής [video]

File Photo Φίλαθλοι της ΑΕΚ φωνάζουν συνθήματα κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ “OPAP Arena” στη Φιλαδέλφεια, Αθήνα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Συγκινητικές σκηνές για τους φίλους της ΑΕΚ αλλά και του αθλητισμού εκτυλίσσονται σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια με αφορμή τη γιορτή της ΠΑΕ ΑΕΚ, για τα 100 χρόνια της ομάδας.

Πλήθος κόσμου έχει συρρεύσει στην «OPAP Arena» από το μεσημέρι, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά.

Έξω από το γήπεδο υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, σε μια πολύ όμορφη «κιτρινόμαυρη» γιορτή, ενώ ξεχωριστή στιγμή ήταν η απογείωση του αερόστατου που σηματοδότησε την έναρξη μιας σειράς από εκδηλώσεις.

Παρακολουθήστε live τη γιορτή της ΑΕΚ:

Ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης με VIDEO, που έπαιξε στα matrix του γηπέδου, έστειλε τις ευχές του για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

“Αγαπητοί Ενωσίτες, σήμερα γιορτάζουμε τα 100α γενέθλια της πιο ξεχωριστής ομάδας στην Ελλάδα. Για όλους εμάς, της πιο ξεχωριστής στον κόσμο ολόκληρο. Πρέπει να νιώθουμε ευλογημένοι γι’ αυτό, περήφανοι και λυτρωμένοι γιατί περάσαμε πολλά, ήταν χρόνια δύσκολα.

Πονέσαμε, όμως δε λυγίσαμε ποτέ. Μέσα από προσπάθεια, από αγώνες και πολλή αγάπη, δίνουμε ξανά στην ΑΕΚ την απεραντοσύνη που δικαιούται το προσφυγικό μεγαλείο της.

Έχουμε πάλι το σπίτι μας, είμαστε ξανά αδελφωμένοι και ενωμένοι. Αντέξαμε, πιστέψαμε, δικαιωθήκαμε.

Είμαστε όλοι το ίδιοι μπροστά της, έχουμε όλοι κιτρινόμαυρο αίμα στις φλέβες μας. Να είστε υπηρέτες και σωματοφύλακές της μαζί, να τη λατρεύετε και να την προστατεύετε στα 200, στα 300, στα 1.000 χρόνια της.

Ζήτω η ΑΕΚ!

Γεια σου ρε ΑΕΚάρα μου!”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στον τελικό του τουρνουά του Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Κέρδισε με 2-1 σετ τον Γιανίκ Σίνερ μετά από έναν επεισοδιακό αγώνα [βίντεο]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: