Η πιο συγκινητική στιγμή των φετινών Emmy Awards: Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ εμφανίζεται με μπαστούνι στη σκηνή και κερδίζει όλο το χειροκρότημα [video]

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της από τη θερμή υποδοχή Πηγή Photo: screenshot via YouTube




Όρθιοι χειροκρότησαν οι παρευρισκόμενοι την Κριστίνα Άπλγκεϊτ στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Emmy, οταν η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε στη σκηνή υποβασταζόμενη και κρατώντας μπαστούνι λόγω της σκλήρυνσης κατά πλάκας από την οποία πάσχει.

Ήταν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην τελετή απονομής των βραβείων.

Η 52χρονη Κριστίνα Άπλεγκεϊτ ηθοποιός που έγινε γνωστή από την σειρά «Παντρεμένοι με παιδιά» παρότι δίνει μάχη με την σκλήρυνση κατά πλάκας εμφανίστηκε στη σκηνή και καταχειροκροτήθηκε από τους συναδέλφους της στα φετινά Emmy.

«Σας ευχαριστώ πολύ! Θεέ μου! Με κάνετε να ντρέπομαι που με υποδέχεστε όρθιοι» είπε η διάσημη ηθοποιός ενώ αστειεύτηκε λέγοντας ότι «το σώμα δεν είναι έτσι από το Ozempic».

«Κάποιοι από εσάς μπορεί να με γνωρίζετε ως Κέλι Μπάντι από το «Παντρεμένοι με παιδιά», συνέχισε κάνοντας μια αναδρομή σε μερικούς από τους δημοφιλείς τηλεοπτικούς της ρόλους όλα αυτά τα χρόνια. Η ηθοποιός συνοδευόταν από την κόρη της.

Η διάσημη ηθοποιός, ανέβηκε στη σκηνή, συγκινημένη, με την βοήθεια του οικοδεσπότη της βραδιάς, Άντονι Άντερσον για να βραβεύσει την πρωταγωνίστρια του «The Bear», Άιο Εντεμπίρι (Ayo Edebiri) που ήταν υποψήφια στην κατηγορία Β΄ Γυναικείου Ρόλου σε Κωμική Σειρά.

Η Απλγκεϊτ διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2021 και μάλιστα ενώ γύριζε τη σειρά του Netflix «Dead To Me».

«Δεν ήξερα τι μου συνέβαινε», είχε πει στο Variety. «Εκείνον τον Ιανουάριο, τα δάχτυλα των ποδιών μου μούδιασαν και το αγνόησα. Ξαφνικά, έπεφτα κάτω».

«Σε αυτό το σημείο, έπρεπε να με πάνε με αναπηρικό καροτσάκι στο πλατό, επειδή δεν μπορούσα να περπατήσω αν το πλατό ήταν μακριά. Κοιμόμουν συνέχεια και πήρα 40 κιλά – συνέβησαν πολλά πράγματα», είχε πει ακόμα.

H εμφάνισή της στα Emmy Awards ήταν μια από τις εξαιρετικά σπάνιες από τη διάγνωση της ασθένειάς της κι έπειτα, ενώ μετά το 2021 δεν έχει ανακοινώσει άλλα επαγγελματικά σχέδια.

Με πληροφορίες από New York Times

Είναι αυτή η γυναίκα 90 χρόνων; Εκθαμβωτική η Τζόαν Κόλινς στη σκηνή των βραβείων Emmy

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: