Η Λίβερπουλ έκλεισε ραντεβού με την Τσέλσι στο Γουέμπλεϊ: Απέκλεισε την Φούλαμ και πάει στον τελικό του League Cup [highlights, video]

Liverpool’s manager Juergen Klopp celebrates after the EFL Carabao Cup semi finals 2nd leg match between Fulham FC and Liverpool FC, in London, Britain, 24 January 2024. EPA, ISABEL INFANTES EDITORIAL USE ONLY




Η Λίβερπουλ ήρθε ισόπαλη με σκορ με 1-1 κόντρα στη Φούλαμ στο Λονδίνο και σε συνδυασμό με τη νίκη 2-1 στο Μέρσεϊσαϊντ, προκρίθηκε στον τελικό του League Cup, όπου στις 25 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι στο “Γουέμπλεϊ”.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στο επαναληπτικό του “Κρέιβεν Κότατζ”, αλλά οι “κόκκινοι” ήταν τελικά αυτοί που κατάφεραν από πολύ νωρίς να βρουν τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Μόλις στο 11′ από βαθιά μπαλιά του Κουάνσα, ο Λουίς Ντίας μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους – παρά και τις προσπάθειες της Φούλαμ να απαντήσει.




Στην επανάληψη, οι Λονδρέζοι κατάφεραν τελικά να φτάσουν στο 1-1 στο 77′ με το τέρμα που σημείωσε ο Ισά Ντιόπ από ασίστ του Γουίλσον και να ξαναμπούν στο κυνήγι της πρόκρισης.



Ως το φινάλε όμως, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πετύχουν άλλο γκολ και το σφύριγμα του διαιτητή για τη λήξη του αγώνα βρήκε τη Λίβερπουλ να πανηγυρίζει την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό.

Πηγή: ertsports

Στο ντέρμπι των μεγάλων ανατροπών: Η Αθλέτικ Μπιλμπάο «λύγισε» την Μπαρτσελόνα στην παράταση, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: