Επαναλαμβάνεται μετά από πολύμηνη διακοπή η δίκη για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου: Οι κατηγορούμενοι είναι βίαιοι, αντικοινωνικοί, αμετανόητοι κατέθεσαν οι συγγενείς του

File photo: Κόσμος συμμετέχει σε παλαιότερη διαδήλωση και πορεία διαμαρτυρίας στη μνήμη του δολοφονημένου ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Συνεχίζεται σήμερα μετά από πολύμηνη αναβολή, σε δεύτερο βαθμό η δίκη για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου. Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει ο αδελφός και η μητέρα του.

“Ο Ζακ ήταν ένα μαχητής της ζωής και ένας άνθρωπος που έδινε αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Σεβόμασταν τις επιλογές του. Στην αντίληψη μου δεν είχε πέσει ποτέ κάποιο πρόβλημα με ουσίες. Ζητάμε δικαιοσύνη και τιμωρία των ενόχων, οι κατηγορούμενοι είναι άνθρωποι βίαιοι και αντικοινωνικοί, έχουν δηλώσει ότι δεν έχουν μετανοήσει για το έγκλημα” τόνισε η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου.

“Όταν ήρθα από το εξωτερικό προσπαθούσα να καταλάβω τι έγινε όμως κανένας δεν ήθελε να μου πει την αλήθεια. Ο Ζακ ήταν ένας ενεργός άνθρωπος. Είχε δεχτεί πολλές ομοφοβικές επιθέσεις στο παρελθόν, επομένως τον έπιανε μια ανησυχία όταν ένιωθε ότι το κλίμα ήταν εχθρικο. Ο Ζακ δεν είχε θέμα με τα ναρκωτικά, ούτε θέματα ψυχικής υγείας. Επίσης δεν είχε ούτε ποινικό παρελθόν. Οι κατηγορούμενοι ποτέ δε μετανόησαν και αυτή τη στιγμή νιώθω ότι είναι ατιμώρητοι” δήλωσε από πλευράς του ο αδελφός του Ζακ.

Με πληροφορίες από ertnews.gr
Ελλάδα Αθήνα 

Τέταρτη ημέρα ερευνών για τον αγνοούμενο οδηγό στην Ηλεία: Βρέθηκαν ρούχα του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: