Εκτός Αυστραλιανού Open λόγω τραυματισμού ο Ράφαελ Ναδάλ

File photo: Ο Ράφαελ Ναδάλ πανηγυρίζει μετά τη νίκη του στον αγώνα με τον Μπότικ φαν ντε Ζάντσχουλπ στο Wimbledon. EPA, TOLGA AKMEN




Νοκ άουτ από το Αυστραλιανό Open τέθηκε ο Ράφα Ναδάλ λόγω τραυματισμού, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο αθλητής μέσω tweet.

Ο Ισπανός τενίστας υπέστη ελαφρά θλάση στον τελευταίο του αγώνα στο τουρνουά του Μπρισμπέιν και αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το πρώτο Grand Slam της σεζόν.

«Στο τελευταίο μου παιχνίδι στο Μπρισμπέιν είχα ένα μυϊκό πρόβλημα. Μόλις πήγα στη Μελβούρνη και έκανα μαγνητική, διαπιστώθηκε πως είναι μια μικρή θλάση, όχι στο ίδιο σημείο που είχα το πρόβλημα, οπότε αυτό είναι καλό. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε κατάσταση για να παίξω σε έναν αγώνα πέντε σετ. Θα επιστρέψω στην Ισπανία για να εξεταστώ από τον γιατρό μου, να κάνω θεραπεία και να ξεκουραστώ», ανέφερε σε Tweet του ο Ναδάλ.

Ο-22 φορές-πρωταθλητής «Grand Slam» υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική επέμβαση τον περασμένο Ιούνιο, αφού τραυματίστηκε στον αριστερό καμπτήρα του ισχίου κατά τη διάρκεια της ήττας του από τον Μακένζι ΜακΝτόναλαντ στον δεύτερο γύρο του Australian Open στις αρχές του 2023.

Ο 37χρονος Ναδάλ επέστρεψε μετά από 347 ημέρες στο ανταγωνιστικό τένις τη νέα σεζόν την προηγούμενη Κυριακή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, BBC

O (εορτάζων) Γιάννης πήρε τ΄ όπλο του: «Αυτό δεν είναι Μιλγουόκι Μπακς», ξέσπασε μετά την ήττα στο Χιούστον όπου έβαλε 48 πόντους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: