Δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν για τη διαρροή βίντεο από την εκτέλεση του «Ζαμπόν» στον Νέο Κόσμο [videos]

Στιγμιότυπο από το βίντεο στο οποίο φαίνεται η εκτέλεση του Ζαμπούνη μπροστά στο πρατήριο καυσίμων στον Νέο Κόσμο. Screenshot via Glomex@MEGA




Κατηγορούμενοι για παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου θα δικαστούν στο αυτόφωρο δύο αστυνομικοί που συνελήφθησαν για την διαρροή σε μέσα ενημέρωσης, του βίντεο από τον τόπο της δολοφονίας του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη, με το σε πρατήριο καυσίμων στο Νέο Κόσμο, όπου φαίνεται η σωρός του επιχειρηματία.

  •    Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για την διαρροή του απόρρητου υλικού και φέρεται να ομολόγησαν ότι αυτοί έκαναν, τόσο την καταγραφή, όσο και εν συνεχεία, την διάθεση του επίμαχου υλικού σε μέσα ενημέρωσης.

Παράλληλα, με εντολή της εισαγγελίας, εξήχθη αντίγραφο της δικογραφίας, προκειμένου στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που ήδη ξεκίνησε, να διερευνηθεί και ο τρόπος που διέρρευσαν video από τη στιγμή της δολοφονίας του 44χρονου.

Το επίμαχο βίντεο δείχνει τον Βαγγέλη Ζαμπούνη νεκρό λίγο μετά το μαφιόζικο χτύπημα στον Νέο Κόσμο.




Ο 44χρονος «Ζαμπόν» όπως ήταν το προσωνύμιο του στον χώρο της νύχτας,  ήταν ένα από τα ισχυρότερα ονόματα στη «νύχτα», έχοντας στο παρελθόν κατηγορηθεί ως αρχηγικό μέλος ομάδας εκβιαστών, ενώ το 2018 είχε γλιτώσει από απόπειρα εναντίον του στον Πειραιά.




 




 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Νέος Κόσμος: Ψάχνουν στα κινητά του «Ζαμπόν» εχθρούς και παρακλάδια της μαφίας* Κλεμμένο από το Μιλάνο το όχημα της εκτέλεσης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: