Δια βίου απαγόρευση εισόδου στo γήπεδό της επέβαλε η Ουντινέζε σε 4 οπαδούς της για τη ρατσιστική επίθεση στον Μενιάν [video]

File Photo Milan’s players with Mike Maignan celebrate the victory at the end of the Italian Serie A soccer match Udinese Calcio vs AC Milan at the Friuli – Dacia Arena stadium in Udine, Italy, 20 January 2024. EPA/GABRIELE MENIS




Τέσσερις οπαδοί της Ουντινέζε που επιτέθηκαν με ρατσιστικά κίνητρα στον τερματοφύλακα της Μίλαν, Μάικ Μενιάν, τιμωρήθηκαν ισόβια από τον σύλλογο της Serie A.

Η αναμέτρηση της Ουντινέζε με τη Μίλαν στιγματίστηκε ύστερα από τη ρατσιστική επίθεση εις βάρος του Μενιάν από οπαδούς των γηπεδούχων, με συνέπεια τη διακοπή του αγώνα για περίπου δέκα λεπτά.

Από τη μεριά της, η αστυνομία του Ούντινε ανακοίνωσε ότι ταυτοποίησε τέσσερις δράστες, οι οποίοι τιμωρήθηκαν με πενταετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.




Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα από την πόλη του Ούντινε και δύο άλλους άνδρες από την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι εντοπίστηκαν μετά από ανάλυση βίντεο από το στάδιο “Bluenergy”, όπως ανέφερε η αστυνομία, ενώ τα στοιχεία τους διαβιβάστηκαν στον εισαγγελέα.

Η ίδια η ομάδα επέκτεινε την ποινή σε ισόβια απαγόρευση από το Stadio Friuli, απόφαση που έσπευσε να ανακοινώσει.

Η Ουντινέζε επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ότι ακόμη ένας οπαδός της αποκλείστηκε ισόβια.

Με πληροφορίες από BBC

Ο Ντοκ Ρίβερς νέος προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς μετά την απόλυση Γκρίφιν

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: