Χρυσή η Άννα Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καϊρου: Δύο στα δύο για την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη στο αεροβόλο πιστόλι (video)

FILE PHOTO: epa09378182 Anna Korakaki of Greece competes in the 25m Pistol Women’s Qualification Rapid during the Shooting events of the Tokyo Olympic Games at the Camp Asaka in Nerima, Tokyo, Japan. EPA, CHRISTOPHER JUE




Η  Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι στα 10 μ. στο παγκόσμιο κύπελλο που διεξάγεται στοΚάϊρο. Στην 5η θέση της κατάταξης βρέθηκε η Χριστίνα Μόσχη.

Mετά την πρώτη θέση το αεροβόλο πιστόλι 10μ. στο γκραν πρι της Σλοβενίας κατάκτησε το δεύτερο χρυσό στο Καϊρο  ξεκινώντας εντυπωσιακά τη νέα χρονιά. Η Ολυμπιονίκης προκρίθηκε στον τελικό με την τέταρτη καλύτερη επίδοση.

Με 241.1 βαθμούς άφησε δεύτερη την Ντέβι Αρουνάντα (Ινδία), η οποία συγκέντρωσε 239.9 βαθμούς και τρίτη κατετάγη η Ιρίνα Γιουνουσμένοτα (Καζακστάν) με 219.2.

Η Κορακάκη θα πάρει μέρος και στο 25μ. πυροβόλου όπλου, που θα γίνει Κυριακή και Δευτέρα.

  • Στην 5η θέση η Χριστίνα Μόσχη

Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση της Χριστίνας Μόσχη. Η 21χρονη προκρίθηκε στην τελική οκτάδα ως έβδομη και στον μεγάλο τελικό κατάφερε να φτάσει τους 175.7 πόντους και να κατακτήσει την πέμπτη θέση. Αυτή είναι η υψηλότερη θέση σε παγκόσμιο κύπελλο για την Μόσχη στην καριέρα της, αφού μέχρι σήμερα η καλύτερή της ήταν η 18η από την διοργάνωση του 2022 πάλι στο Κάιρο.

 

 

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: