Χωρίς τον πολύτιμο αλλά τραυματία Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ στη ρεβάνς με τον Άρη για το Κύπελλο: Εκτός συνεχίζει και ο Γαλανόπουλος

Ο παίκτης της ΑΕΚ Λιβάι Γκαρσία (Μ) και ο παίκτης του Παναθηναϊκού Τιν Γετβάι (Π) διεκδικούν την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, στο OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024. ΑΠΕ/ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Ένα χτύπημα που δέχθηκε στον χθεσινοβραδινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ματς της OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα κρατήσει τον Λιβάι Γκαρσία εκτός από τη ρεβάνς της Τετάρτης (17/1, 19:00) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ δεν προπονήθηκε σήμερα  και ουσιαστικά κάνει αγώνα… δρόμου για να προλάβει τον κυριακάτικο (21/1) αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Εκτός προπονήσεων παρέμεινε και σήμερα ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος απουσίασε κι από τα δύο τελευταία παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων» με Άρη (πρώτο ματς) και Παναθηναϊκό.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Επιστρέφει με ειδική πτήση στο Ισραήλ από την Τουρκία, ο ποδοσφαιριστής που συνελήφθη γιατί φορούσε περικάρπιο που έγραφε «100 ημέρες 07/10»

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: