86 χρόνια μετά το «πείραμα» του Ορσον Γουέλς οι εξωγήινοι επανεμφανίζονται: Τρελές ιστορίες για ένα τρίμετρο Alien στο Μαϊάμι πλημμύρισαν το διαδίκτυο στις ΗΠΑ [videos]

CodeRED Alien Arena softshadow2.jpg Screenshot from CodeRED: Alien Arena via wikimedia.org




Φοβισμένοι έφηβοι που τρέχουν στους δρόμους, κραυγές και ένας εξωγήινος ύψους τριών μέτρων που κινείται στην πόλη. Το video (Ηνωμένες Πολιτείες), ξεκίνησε το έτος 2024 με κρότο, θύμα υποτιθέμενης επίθεσης εξωγήινων, ανέφερε το NBC News στο 5 Ιανουαρίου.

Μια ομάδα περίπου πενήντα εφήβων προκάλεσε ταραχή τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου στο Beyside Marketplace, ένα υπαίθριο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται περίπου 8 χιλιόμετρα από το South Beach, σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι. Τα πυροτεχνήματα που άναψαν αυτοί οι νεαροί προκάλεσαν πανικό, ενώ ορισμένοι περαστικοί νόμιζαν ότι υπήρξε πυροβολισμός, δήλωσε ο Michael Vega, υπεύθυνος ενημέρωσης της αστυνομίας του Μαϊάμι.

Οι αστυνομκές δυνάμεις που αναπτύχθηκαν για να σταματήσουν το πλήθος τελικά συνέλαβε τέσσερις εφήβους. Η αστυνομία αποστέλλεται “για να ελέγξει το πλήθος λόγω της άρνησης των νέων να φύγουν”, δήλωσε ο Michael Vega σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο NBC News. “Ορισμένες επιχειρήσεις έχουν κλείσει προσωρινά για να μας επιτρέψουν να καθαρίσουμε την περιοχή.”

Η υπόθεση θα μπορούσε να είχε τελειώσει εκεί, εκτός από το ότι πολύ γρήγορα, μια τρελή φήμη διαδόθηκε στα κοινωνικά δίκτυα: η αστυνομία δεν είχε κινηθεί για να ελέγξει τους ταραχοποιούς, αλλά μάλλον για να αντιμετωπίσει «σκιώδεις εξωγήινους, ύψους σχεδόν τριών μέτρων». Πολλοί χρήστες του Διαδικτύου ισχυρίσθηκαν στη συνέχεια ότι μπορούν να διακρίνουν μια «καθαρά» εξωγήινη σιλουέτα στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Πολύ γρήγορα, διάφορες υποθέσεις κυκλοφόρησαν στο X (πρώην Twitter).

«Δεν ξέρω τι με ενοχλεί περισσότερο σε αυτή την ιστορία: το γεγονός ότι ζούμε σε έναν κόσμο όπου μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο… ή ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στον κόσμο μας ή ότι ούτε ένα μέσο ενημέρωσης δεν πληροφόρησε για την ιστορία» δήλωσε μια γυναίκα στο Tiktok.

Οι φήμες διαψεύστηκαν γρήγορα από τις τοπικές αρχές. “Δεν υπήρχαν εξωγηίνοι”, δήλωσε ο Michael Vega στο NBC News. «Κανένα αεροδρόμιο δεν έχει κλείσει. Τίποτα δεν είναι κρυφό από το κοινό.», ειρωνεύτηκε ξανά.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η πίστη στην ύπαρξη εξωγήινης ζωής είναι σταθερά ριζωμένη στον πληθυσμό και προκαλεί μεγάλο ενθουσιασμό. Σχεδόν τα δύο τρίτα του αμερικανικού πληθυσμού πιστεύει ότι υπάρχουν εξωγήινοι, αλλά ότι η κυβέρνηση κρύβει την αλήθεια, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του CBS News το 2021.

Με πληροφορίες από lefigaro.fr
Ελλάδα Αθήνα 

Οι ντετέκτιβς Starsky & Hutch της δεκαετίας του ΄70 δέχονται βαρύ κτύπημα: Ο Hutch-David Soul πέθανε στα 80 του χρόνια [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: