Οι ντετέκτιβς Starsky & Hutch της δεκαετίας του ΄70 δέχονται βαρύ κτύπημα: Ο Hutch-David Soul πέθανε στα 80 του χρόνια [videos]

Starsky and hutch via wikimedia.org




Ο David Soul, ο οποίος ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του στην αστυνομική σειρά Starsky & Hutch της δεκαετίας του 1970, πέθανε.

Η σύζυγός του ανακοίνωσε ότι ο γεννημένος στην Αμερική ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 80 ετών την Πέμπτη, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του.

Ο Soul έπαιξε τον ντετέκτιβ Kenneth “Hutch” Hutchinson μαζί με τον ντετέκτιβ David Starsky ρόλο του Paul Michael Glaser στην επιτυχημένη σειρά που λύνει το έγκλημα, η οποία προβλήθηκε για 92 επεισόδια από το 1975 έως το 1979.

Η τηλεοπτική εκπομπή έγινε τόσο δημοφιλής που δημιούργησε μια σειρά από παιδικά παιχνίδια.

Η σύζυγος του Soul, Helen Snell, είπε ότι «ο αγαπημένος σύζυγος, πατέρας, παππούς και αδερφός… πέθανε χθες μετά από μια γενναία μάχη για τη ζωή στη στοργική φωλιά της οικογένειας».

«Μοίρασε πολλά εξαιρετικά δώρα στον κόσμο ως ηθοποιός, τραγουδιστής, αφηγητής, δημιουργικός καλλιτέχνης και αγαπημένος φίλος.

«Το χαμόγελό του, το γέλιο και το πάθος του για ζωή θα μείνουν στη μνήμη των πολλών των οποίων τη ζωή έχει αγγίξει».

Εκτός από τους Starsky & Hutch, ο Soul ήταν επίσης γνωστός για τους ρόλους του στην τηλεοπτική σειρά Here Come The Brides από το 1968 έως το 1970 και στην ταινία του Χόλιγουντ Magnum Force το 1973.

Αυτός και ο Glaser επανέλαβαν τους ρόλους τους στο ριμέικ Starsky & Hutch το 2004, με πρωταγωνιστές τον Ben Stiller ως Starsky και τον Owen Wilson ως Hutch.

Ο Soul γεννήθηκε ως David Richard Solberg στο Σικάγο στις 28 Αυγούστου 1943 και πέρασε τα παιδικά του χρόνια μεταξύ της Νότιας Ντακότα και του Βερολίνου μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Έπαιξε στο Star Trek το 1967 και τον Johnny Got His Gun το 1971.

Στην ακμή της φήμης του το 1977, ο Soul είχε επίσης επιτυχία ως τραγουδιστής, που έφτασε δύο φορές στο νούμερο ένα στη λίστα του Ηνωμένου Βασιλείου

Mε πληροφορίες από news.sky.com
Ελλάδα Αθήνα

Από τη Μεγάλη Χίμαιρα στα Παιδικά Χρόνια του Ιβάν: Επτά αντιπολεμικά αριστουργήματα που έγραψαν ιστορία [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: