Το χριστουγεννιάτικο δένδρο της Τζένιφερ Λόπεζ: Χρυσός και λάμψη στην έπαυλη του Μπέβερλι Χιλς [photos]

H Τζένιφερ Λόπεζ μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δένδρο στο σαλόνι της έπαυλής της στο Μπέβερλι Χιλς. Photo via Instagram@Jennifer Lopez




Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο εντυπωσιακό σαλόνι της έπαυλής της στο Μπέβερλι Χιλς.

Μια σειρά από στιγμιότυπα στο Ιnstagram δείχνουν τη σταρ να ποζάρει μπροστά από το δέντρο, το οποίο είναι στολισμένο με κουκουνάρια, φωτάκια σε ζεστούς τόνους και διάφορα χρυσά στολίδια..

Η Λόπεζ ήταν ντυμένη με ένα ζεστό, μεταλλικό σύνολο στις αποχρώσεις του χρυσού ενώ τα πανύψηλα πέδιλά της διακοσμημένα με ασημί μέλισσες έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Αμέσως η ανάρτησή της γέμισε με σχόλια από διάσημους φίλους και ακολούθους της μεταξύ αυτών της Πάρις Χίλτον.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Είναι η πρώτη χρονιά που θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα στην έπαυλη που αγόρασε μαζί με τον σύζυγό της Μπεν Αφλεκ  έναντι 61 εκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με την Wall Street Journal. To τεράστιας έκτασης «κτήμα Wallingford» διαθέτει 12 υπνοδωμάτια και 24 μπάνια καθώς και ένα υπαίθριο αθλητικό συγκρότημα με εγκαταστάσεις μπάσκετ και pickleball.

 

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Το colpo grosso του Τζορτζ Κλούνεϊ με τον Άγιο Βασίλη: Τον έχει… στις επαφές του τηλεφώνου του για να νουθετεί τα δίδυμα παιδιά του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: