Το colpo grosso του Τζορτζ Κλούνεϊ με τον Άγιο Βασίλη: Τον έχει… στις επαφές του τηλεφώνου του για να νουθετεί τα δίδυμα παιδιά του

File photo: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης, . EPA, KIMMO BRANDT




Μία δική του τεχνική εφαρμόζει ο Τζορτζ Κλούνεϊ για να συνετίσει τα παιδιά του όταν κάνουν αταξίες, αλλά και για να τους ενισχύσει την πίστη τους στην ύπαρξη του Άγιου Βασίλη.

Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό People ο ηθοποιός με αφορμή την πρεμιέρα της τελευταίας του σκηνοθετικής προσπάθειας, «The Boys in the Boat» είπε: «Εξακολουθούν να πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο, γιατί όταν τα παιδιά μου συμπεριφέρονται άσχημα, ας πούμε τον Ιούλιο, τότε δέχομαι ένα τηλεφώνημα από τον Άγιο Βασίλη. Και λέω, “Γεια σου Βασίλη, πώς είσαι;” Και λέει, “Όλα πάνε καλά. Πώς είναι τα παιδιά;” Και του απαντάω, “Λοιπόν, δεν ξέρω. Παιδιά, πώς τα πάτε; “, κι όλα ησυχάζουν».

Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι έχει έναν φίλο του οποίου το τηλέφωνο εμφανίζεται στις επαφές του ως «Άγιος Βασίλης».

Η ταινία

O Τζορτζ Κλούνεϊ μεταφέρει τους θεατές της μεγάλης οθόνης, από την σκηνοθετική καρέκλα, στο 1936 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου για τις ανάγκες της ταινίας «The Boys In The Boat».

Σε σενάριο του Μαρκ Λ. Σμιθ εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Ντάνιελ Τζέιμς Μπράουν του 2013 η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία της ομάδας κωπηλασίας του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον κατά την δεκαετία του 1930 από το ταπεινό τους ξεκίνημα μέχρι την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου.

Πρωταγωνιστούν οι Κάλουμ Τέρνερ και ο Tζόελ Έτζερτον μαζί με ένα ταλαντούχο καστ μεταξύ αυτών οι Τζακ Μούλχερν, Χάντλεϋ Ρόμπινσον, Κόρτνεϊ Χένγκγκελερ, Πίτερ Γκίνες και Κρις Διαμαντόπουλος.

Το πρώτο τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα από τα MGM Studios ξεκινά με τον Τέρνερ να υποδύεται τον Τζο Ραντζ και να αναπολεί τις στιγμές που έζησε κατά το μεγάλο θρίαμβο. Ο ίδιος έχει εγκαταλειφθεί από την οικογένειά του και ως φοιτητής μαθαίνει ότι αν ενταχθεί στην ομάδα κωπηλασίας θα λάβει δουλειά και στέγη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, PEOPLE

«Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου»: Έρχεται το σίκουελ ή απλώς είναι η επιθυμία της Τζούλια Ρόμπερτς; Πάντως ο Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ «είναι μέσα»…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: