Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά, σε αιματηρό περιστατικό στη Νέα Υόρκη* Συγγενής των θυμάτων ο δράστης

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη τύπου της αστυνομίας της Νέας Υόρκης στο νοσοκομείο Τζαμάικα, για το περιστατικό. Screenshot via Twitter @NYPD




Τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν μετά από επίθεση με μαχαίρι στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.

Η αστυνομία που κλήθηκε στη συνοικία Far Rockaway τα ξημερώματα της Κυριακής βρήκε τα θύματα σε ένα σπίτι που είχε πυρποληθεί.

Ο άνδρας ύποπτος μαχαίρωσε δύο αστυνομικούς πριν δεχθεί τη σφαίρα ενός από τους τραυματίες.

Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συμφωνα με το BBC, επικαλείται ενημέρωση Τύπου από το Νοσοκομείο, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έλαβε κλήση από μια «νεαρή γυναίκα που τηλεφώνησε δηλώνοντας ότι ο ξάδερφός της σκοτώνει τα μέλη της οικογένειάς της».

Δύο αστυνομικοί στάλθηκαν στη διεύθυνση είδαν έναν άνδρα να βγαίνει έξω με αποσκευές.

Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μιλήσουν με τον άνδρα, τραυμάτισε με μαχαίρι, τον έναν αστυνομικό στο λαιμό και το στήθος και το δεύτερο στο κεφάλι.

Ένας από τους αστυνομικούς κατάφερε να βγάλει το όπλο του και πυροβόλησε τον ύποπτο.

Στο σημείο βρέθηκε ένα 11χρονο κορίτσι, που λίγο αργότερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο, ενώ νεκροί εντοπίστηκαν ένα 12χρονο αγόρι, μια 44χρονη γυναίκα και ένας άνδρας γύρω στα 30.

Μια 61χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Η αστυνομία πιστεύει ότι όλα τα θύματα πέθαναν ως αποτέλεσμα τραυμάτων από μαχαίρι ενώ ένα κουζινομάχαιρο βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης κατονόμασε τον ύποπτο ως την 39χρονη Courtney Gordon, η οποία είχε προηγηθεί μία σύλληψη για ενδοοικογενειακή βία στο Μπρονξ.

Την ώρα της επίθεσης επισκεπτόταν τα μέλη της οικογένειάς του στο Κουίνς.

Η αστυνομία της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με πληροφορίες από BBC

Πάνω από 800 τούνελ της Χαμάς εντοπίστηκαν στη Γάζα, λέει ο ισραηλινός στρατός: 500 έχουν ήδη καταστραφεί ή σφραγιστεί [photos, videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: