Τελεσίγραφο Ρεάλ στον Μπαπέ για να πει το «ναι» έως 15 Ιανουαρίου, ειδάλλως πρόσω ολοταχώς για Χάαλαντ

File Photo: Paris Saint Germain’s Kylian Mbappe celebrates EPA, YOAN VALAT




Θα τελειώσει άραγε η σαπουνόπερα που αφηγείται την ποδοσφαιρική ερωτοτροπία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κιλιάν Μπαπέ στις 15 Ιανουαρίου 2024;

Ναι, σύμφωνα με την ισπανική αθλητική εφημερίδα As.

Όπως υποστηρίζεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στην ιστορία του Champions League θα στείλει μια συμβατική προσφορά στον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν από την 1η Ιανουαρίου, όπως επιτρέπουν οι κανονισμοί της FIFA, και ο τελευταίος θα έχει δύο εβδομάδες για να απαντήσει θετικά ή όχι.

Αν υπάρξει θετική ανταπόκριση, τότε το «σίριαλ» θα τελειώσει και ο Γάλλος διεθνής θα γίνει κάτοικος στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» όταν παρέλθει η 30ή Ιουνίου.

Αν απαντήσει αρνητικά ή απλά δεν απαντήσει, τότε η ισπανική ομάδα θα λάβει υπόψη της την άρνησή του και θα επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην απόκτηση του 23χρονου Έρλινγκ Χάαλαντ (14 αγώνες και 14 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν), συνεχίζει η εφημερίδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπαπέ θα μπορούσε επίσης να λήξει το θέμα επεκτείνοντας το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, το οποίο θα λήξει το καλοκαίρι του 2024.

Ο 24χρονος άσος ήδη μετρά 15 γκολ σε 13 αγώνες στην εφετινή γαλλική Ligue 1.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: