Στη Χειμάρρα συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ο Φρέντη Μπελέρης για την κηδεία της γιαγιάς του: Τους γιούχαραν οι ομογενείς [videos]

Ο Φρέντη Μπελέρης συνοδεία πανοπλων αστυομικών στην κηδεία της γιαγιάς του στην Χειμάρρα. Photo screenshot




Oλιγόωρη άδεια από τη φυλακή δόθηκε στον Φρέντη Μπελέρη, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του, στη Χειμάρρα.

Χαρακτηριστικό της προκλητικότητας των Αλβανών για την ολιγόωρη άδεια που έδωσαν στον Φρέντη Μπελέρη ήταν ότι συνοδεύτηκε στο νεκροταφείο από δεκάδες κλούβες και άνδρες ασφαλείας των Αλβανικών αρχών.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετέφεραν τον Φρέντη Μπελέρη στον χώρο του νεκροταφείου και όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το himara.gr, ο Μπελέρης κρατήθηκε στην κλούβα και δεν του επετράπη να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Θα τον άφηναν να βγει από την κλούβα όταν η σορός μεταφερόταν στον εσωτερικό χώρο του νεκροταφείου.

 

 

Στο σημείο έχει μαζευτεί πλήθος ανθρώπων απ’ τον ευρύτερο δήμο της Χειμάρρας να συλλυπηθούν την οικογένεια αλλά και για να δουν από κοντά και τον Μπελέρη μετά από οχτώ μήνες.

Υπήρξε ένταση και έντονες αποδοκιμασίες κατά της Αλβανικής αστυνομίας, στην κηδεία της γιαγιάς του Φρεντη Μπελέρη που βρέθηκε στην τελετή για δέκα λεπτά διότι τόσο που επετράπη.

Υπάρχουν καταγγελίες ότι οι αστυνομικοί χτύπησαν ομογενείς οι οποίοι δεν σταμάτησαν να φωνάζουν το όνομα του εκλεγμένου δημάρχου Χειμμαρας, όπως δεν σταμάτησαν να ψάλλουν και τον Εθνικό ύμνο.

Αμέσως μετά την κηδεία και υπό τα ίδια δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο Φρέντη Μπελέρης μεταφέρθηκε στις φυλακές του Φίερι όπου κρατείται.

Η δίκη του Φρέντι Μπελέρη θα συνεχιστεί στις 10 Ιανουαρίου , την ώρα που τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναδεικνύουν ένα διάτρητο κατηγορητήριο από την πλευρά των αλβανικών αρχών. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, να καταθέσουν επιπλέον μάρτυρες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Την ώρα που οι αλβανικές αρχές και ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα συνεχίζουν να παλινωδούν, χωρίς να δείχνουν έμπρακτη διάθεση ούτε για την εύλογη αντικατάσταση του ηττημένου δημάρχου Χειμάρρας Γκέργκι Γκόργκο, η ποινική δίκη του Φρέντι Μπελέρη συνεχίζεται, με τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας να αναδεικνύουν ένα διάτρητο κατηγορητήριο.

Βαριά πλήγματα στο σαθρό κατηγορητήριο κατά του εκλεγμένου δημάρχου της Χειμάρρας: Μάρτυρες καταρρίπτουν με τις καταθέσεις τους τη σκευωρία κατά του Μπελέρη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: