Περιοδεία στην ομογένεια ετοιμάζει ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τα Χριστούγεννα, λόγω επιστολικής ψήφου: Νέα Υόρκη, Μελβούρνη και Γιοχάνεσμπουργκ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης μιλάει στο 34ο Annual Greek Economic Summit ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




Για περιοδεία στις εστίες των ομογενών ανά τον Κόσμο ετοιμάζεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή, εκτός των άλλων, και την επιστολική ψήφο που θα τεθεί σε εφαρμογή στις ευρωεκλογές του προσεχούς Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τα Χριστούγεννα που ο κ. Κασσελάκης σχεδιάζει να τα περάσει στη Νέα Υόρκη, προγραμματίζει περιοδείες σε Μελβούρνη και Γιοχάνεσμπουργκ για να βρεθεί κοντά στην Ομογένεια.

Στόχος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ανατρέψει την αρνητική εικόνα που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα στο κόμμα του και να επιχειρήσει την επανάκαμψη, αξιοποιώντας τη δυνατότητα της επιστολικής ψήφου.

Για τον ίδιο η υπόθεση Ομογένεια είναι ταυτοτική, από τη στιγμή που με κάθε ευκαιρία και σε κάθε του ομιλία του δεν παραλείπει να αναφερθεί στους ομογενείς, από τους οποίους φιλοδοξεί, εκτός από πρόσωπα, να αντλήσει και εκλογικές δυνάμεις. Αλλωστε και ο ίδιος είναι παιδί της Ομογένειας των ΗΠΑ με την οποία εξακολουθεί και διατηρεί πολύ στενούς δεσμούς – εξ ου και τις διακοπές των Χριστουγέννων θα τις περάσει στη Νέα Υόρκη.

Φυσικά στις περιοδείες του κ. Κασσελάκη εντάσσονται και οι επισκέψεις στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπου υπάρχουν ισχυροί πυρήνες Ελλήνων που ζουν και εργάζονται τα τελευταία χρόνια, ως αποτέλεσμα του brain drain της μνημονιακής και όχι μόνο περιόδου.

Ο κ. Κασσελάκης φαίνεται ότι χτίζει ήδη την ατζέντα του για τα ταξίδια αυτά κάνοντας μια διαρκή στροφή στις κατευθυντήριες γραμμές που ακολουθούσε μέχρι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η πατριωτική Αριστερά στην οποία επενδύει ως νέα ιδεολογική πλατφόρμα έχει δώσει ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής της σε μια σειρά ζητημάτων εξωτερικής πολιτικής.

Με πληροφορίες από Εθνικό Κήρυκα

Κύριε Ελέησον… Πραγματικά έλεος: Ο δισεκατομμυριούχος ομογενής, αντί να μιλήσει για τις επενδύσεις στην Ελλάδα, έκανε …κήρυγμα για τον Αμερικής Ελπιδοφόρο!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: