«Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου»: Έρχεται το σίκουελ ή απλώς είναι η επιθυμία της Τζούλια Ρόμπερτς; Πάντως ο Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ «είναι μέσα»…

Ήταν το 1997 όταν οι δύο διάσημοι ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν στην ταινία «My Best Friend’s Wedding» μαζί με τους Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) και Ρούπερτ Έβερετ (Rupert Everett) σημειώνοντας παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία με έσοδα πάνω από 295 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Screenshot via You Tibe@Rotten Tomatoes Classic Trailers/




Ο Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ (Dermot Mulroney) μιλώντας στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Anyone But You», εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσει ξανά στο πλευρό της Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts).

Ήταν το 1997 όταν οι δύο διάσημοι ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν στην ταινία «My Best Friend’s Wedding» μαζί με τους Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) και Ρούπερτ Έβερετ (Rupert Everett) σημειώνοντας παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία με έσοδα πάνω από 295 εκατομμύρια δολάρια στο box office.

 

  • Κατά την διάρκεια πρόσφατης εμφάνισης της Ρόμπερτς στο «Watch What Happens Live», δήλωσε ότι θα ήθελε ένα σίκουελ της ταινίας.

«Είμαι μέσα», είπε ο σταρ. «Είμαι ενθουσιασμένος που ακούω ότι η Τζούλια επιτέλους, ξέρετε, έρχεται στα λογικά της….θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί της οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας, του μήνα ή του χρόνου».

Στην ερώτηση πως θα ήθελε να εξελιχθεί ο ρόλος του δήλωσε ότι δεν έχει πολλές ιδέες, αλλά ότι είναι διαθέσιμος για ό,τι σκεφτούν οι σεναριογράφοι.

  • «Θεέ μου. Δεν ξέρω – δεν είναι αυτή η δουλειά μου», είπε γελώντας. «Αλλά αν… αν φτιάξουν μία ιστορία, είμαι εκεί σίγουρα».

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην νέα ρομαντική κομεντί «Anyone but You» μαζί με τους Σίντνεϊ Σουίνι (Sydney Sweeney) και Γκλεν Πάουελ (Glen Powell). Η ταινία της Sony Pictures θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 22 Δεκεμβρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Από πότε «σοκάρονται» οι έφηβοι από το γυμνό σε Αναγεννησιακό πίνακα; Δημόσια διαμάχη σε λύκειο της Γαλλίας * Σε απεργία οι καθηγητές

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: