Με το δεξί ο Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Φενερμπαχτσέ: Νίκη έναντι της Μονακό, «έσπασε» το σερί των Μονεγάσκων

File Photo Saras Jasikevicius reacts during the Euroleague Final Four tournament third place basketball match between AS Monaco and FC Barcelona in Kaunas, Lithuania, 21 May 2023. EPA/TOMS KALNINS




Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Φενερμπαχτσέ, την οποία οδήγησε στη νίκη με 86-74 επί της Μονακό στην Πόλη, επαναφέροντας την σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων μετά από δύο σερί ήττες στη Euroleague.

Με την αποψινή επιτυχία η τουρκική ομάδα ισορρόπησε το ρεκόρ της σε 7-7, δίνοντας τέλος στο σερί των τεσσάρων νικών των Μονεγάσκων, οι οποίοι υπέστησαν την έκτη ήττα τους σε 14 αγωνιστικές.

Η κυριαρχία των γηπεδούχων στα ριμπάουντ (47 έναντι 28), στο κομμάτι της δημιουργίας (21 ασίστ έναντι 12) και η εξαιρετική τρίτη περίοδος, όταν έτρεξε επιμέρους σκορ 22-12, αποτέλεσαν τα «κλειδιά» της επιτυχίας για τη Φενέρ.

Πρώτος σκόρερ των νικητών με 23 πόντους ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, ενώ 7 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο ήταν ο απολογισμός του Νικ Καλάθη σε 27 λεπτά συμμετοχής. Στους 2 πόντους (3 ριμπάουντ, 2 ασίστ) περιορίστηκε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στα 14 λεπτά που έμεινε στο παρκέ. Από τη Μονακό δεν αρκούσαν οι 24 πόντοι του Μάικ Τζέιμς.

Τα δεκάλεπτα: 24-21, 46-45, 68-57, 86-74

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: