“Κάθε μέρα, κάθε ώρα οι Μικροί Ήρωες θα είναι στη σκέψη και τη καρδιά μας”… Συγκινημένος για την τεράστια επιτυχία ο Φουρλάς: “Μαζί τους και δίπλα τους, μέχρι να νικήσουμε”

Ο ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς στην εκδήλωση για τους “Μικρούς Ήρωες”, στη Λεμεσό. Φωτογραφία από την οργανωτική επιτροπή




Μηνύματα αγάπης και ελπίδας για τα παιδιά στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου ή που βρίσκονται στο εξωτερικό για θεραπεία, έστειλαν για 7η συνεχή χρονιά ο Ιδρυτής των Μικρών Ηρώων Λουκάς Φουρλάς μαζί με τους εφέδρους βατραχανθρώπους, τον στενό του φίλο Γιώργο Αγγελόπουλο και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση “Κολυμπάμε μαζί με τους ΟΥΚ για τους Μικρούς μας Ήρωες”, είχε ως αφετηρία την Ακτή Ολυμπίων και τερματισμό την αποβάθρα του παλιού λιμανιού Λεμεσού. Μαζί μας και φέτος συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια, ήταν η Αστυνομία Κύπρου, η Εθνική Φρουρά, καθώς και η CYjetski.

Πρόκειται για μια προσπάθεια στήριξης των παιδιών και των οικογενειών τους που δίνουν τη δική τους μάχη, έχοντας σύμμαχους όλους εμάς.

Την εκκίνηση για το κολύμπι έδωσε ο Αρχηγός Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου και την εκκίνηση για την “Πορεία Αγάπης”, ο Υπουργός Άμυνας Μιχάλης Γιωργάλλας.

Τους κολυμβητές υποδέχτηκε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου σημειώνοντας πως το καλύτερο μήνυμα είναι να μεταφέρουμε σε όλο τον κόσμο, τώρα τις γιορτές, τις πράξεις ανθρωπιάς και αγάπης.

“Θα είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά μας που περνούν αυτή τη δύσκολη δοκιμασία μέχρι να βγουν νικητές και νικήτριες. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα” σημείωσε.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση για τους “Μικρούς Ήρωες”, στη Λεμεσό. Φωτογραφία από την οργανωτική επιτροπή

Συγκινημένος ο Λουκάς Φουρλάς μετά το τέλος της εκδήλωσης δημοσίευσε φωτογραφίες και έστειλε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους:

“Ενα μεγαλο ευχαριστώ απο καρδιάς διοτι με τη στήριξη και την αγάπη σας καταφέραμε και φέτος να κρατήσουμε την υποσχεση που δώσαμε μαζι πριν 7 χρονια. Να κολυμπάμε παραμονές Χριστουγέννων για τους Μικρους μας Ηρωες.

Κανένα παιδι δεν πολεμα μονο τον καρκίνο καμια οικογένεια δεν παλεύει μονη της επειδή υπάρχουν μάγκες σαν και σας που δεν το επιτρέπουν. Ο θεος να σας εχει καλά! Ανανεώνουμε το ραντεβου μας για του χρονου.

Μεχρι τοτε, καθε μερα. Καθε ωρα οι Μικροι Ηρωες θα ειναι στη σκεψη και τη καρδια μας. Μαζι τους και δίπλα τους, Μέχρι να νικήσουμε”. 

Ξεκίνησε …”πόλεμο” η Αννίτα με τον εαυτό της: Αιχμηρή απάντηση, μέσω του “Φιλελεύθερου”, στις επικρίσεις που δέχεται, την “περιμένουν στη γωνία” τα μεγαλοστελέχη του ΔΗΣΥ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: