Ξεκίνησε …”πόλεμο” η Αννίτα με τον εαυτό της: Αιχμηρή απάντηση, μέσω του “Φιλελεύθερου”, στις επικρίσεις που δέχεται, την “περιμένουν στη γωνία” τα μεγαλοστελέχη του ΔΗΣΥ

Η πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής και του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Φωτογραφία via Twitter, ΔΗΣΥ, @DISY1976




Άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε για όλους και για όλα η πρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Φιλελεύθερος η Αννίτα Δημητρίου αναφέρθηκε στο διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης και των ευρωεκλογών, ενώ παραδέχεται ανοικτές πληγές εντός του κόμματος μετά και το μη επιθυμητό αποτέλεσμα στις προεδρικές εκλογές.

«Οι ανοικτές πληγές έχουν να κάνουν με την εσωστρέφεια, η οποία έχει δημιουργηθεί λόγω τoυ μη επιθυμητού αποτελέσματος στις προεδρικές εκλογές, με την ανάγκη να επιστρέψουμε στη βάση και στον κόσμο μας. Ωστόσο, να στείλω το μήνυμα ότι κάποιοι δεν θα πρέπει να εκλαμβάνουν την υπομονή ή την ανοχή ως αδυναμία».

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο απέρριψε τους ψιθύρους πως η επιλογή της υποψηφιότητας Νίκου Τορναρίτη για το Δήμο Λευκωσίας έγινε προκειμένου να διασώσει την ίδια προσωπικά από το κόστος μίας αποτυχίας.

Την ίδια ώρα, η Αννίτα Δημητρίου απαντά και σε όσους αναμένουν να τη δουν να αποτυγχάνει στην προεδρία του Δημοκρατικού Συναγερμού.

«Οι υπόγειες παρεμβάσεις και τα κτυπήματα κάτω από τη μέση, και δη ανώνυμα δεν εμπίπτουν στη δική μου μεθοδολογία. (…) Είναι δεδομένο ότι κάποιοι με περιμένουν στη γωνία. Όπως, επίσης, γνωρίζω πολύ καλά πως δεν επιθυμούν όλοι να πετύχει ο Δημοκρατικός Συναγερμός ή να βγει νικητής από μία πολύ δύσκολη ιστορικά καμπή».

Ενώ μίλησε και για όσους τη χαρακτηρίζουν ως πολιτικό της εικόνας.

«Δεν υπάρχει ούτε και ένα θέμα που να μην έχουμε πάρει θέση, ή έστω ένα ζήτημα για το οποίο είτε εγώ προσωπικά είτε ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν έχουμε καταθέσει τις εισηγήσεις και απόψεις μας. (…) Δεν υπάρχει περίπτωση περίπτωση να κλειστώ σε γυάλινο κλουβί επειδή αυτό θεωρούν – κάποιοι ή κάποιες – ότι αρμόζει σε ένα πρόεδρο είτε του Δημοκρατικού Συναγερμού, είτε της Βουλής».

Για να ξεκαθαρίσει πως οι σχέσεις της τόσο με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, όσο και με τους Νίκο Αναστασιάδη και Νίκο Χριστοδουλίδη είναι άριστες.

Η Πρέσβειρα Φίσερ διαβεβαιώνει ότι οι ΗΠΑ θα καλωσορίσουν τον διορισμό απεσταλμένου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: