Η οικογένεια του ΠΑΟΚ αποχαιρέτισε τον μεγάλο Βασίλη Καρρά, ένθερμο υποστηρικτή του Δικεφάλου [video]

O Βασίλης Καρράς σε εμφάνιση πριν μερικούς μήνες. Photo via screenshot youtube (https://www.youtube.com/watch?v=kxeLUyEVOUM)




Η οικογένεια του ΠΑΟΚ αποχαιρέτισε με τον δικό της τρόπο, τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή, ο οποίος ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Δικεφάλου.

«Ένας σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής, ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας αυθεντικός ΠΑΟΚτσής… Καλό ταξίδι Βασίλη Καρρά… Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του…», ανέφερε στο μήνυμα της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, με θλίψη, αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά, έναν μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή αλλά και γνήσιο ΠΑΟΚτσή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο θρύλος του ΠΑΟΚ και της Εθνικής ομάδας Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος είχε προσωπική φιλία με τον Βασίλη Καρρά, έγραψε: «Καλό ταξίδι καλλιτέχνη…» έγραψε Μάλιστα ο αρραβώνας και το γλέντι γάμου του «Ζαγόρ» είχαν πραγματοποιηθεί στο «Χωριό της Ειρήνης», ιδιοκτησίας του λαϊκού τραγουδιστή, που καταγόταν από το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Στην γειτονιά των αγγέλων ο αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς: Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: