Στη μάχη της πρόκρισης ο Παναθηναϊκός: Πού θα δείτε απόψε τον «τελικό» με την Μακάμπι και τον ημιτελικό του Champions League στο Παρίσι

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού Κώστας Σλούκας (Δ) μάχεται για την μπάλα με τον παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ Josh Nebo (Α), κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τον 1ο αγώνα των Play Off της Euroleague, στο ΟΑΚΑ, Μαρούσι, Τρίτη 23 Απριλίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Στη μάχη της πρόκρισης ρίχνεται απόψε (7/5, 21:15) ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στο φάιναλ φορ της Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2012, όταν βρήκαν και πάλι στον δρόμο τους στα πλέι οφ την Μακάμπι, την «ομάδα του λαού», με το «τριφύλλι» να επικρατεί τότε στο Game 5 στο ΟΑΚΑ με 86-85 και με 3-2 νίκες να παίρνει το «εισιτήριο» για την τετράδα.

Από την πλευρά της, και η Μακάμπι θα παλέψει για τη νίκη, προκειμένου να δώσει ξανά το «παρών» στο φάιναλ φορ για πρώτη φορά μετά το 2014, όταν μάλιστα κατέκτησε -για έκτη φορά στην Ιστορία της το τρόπαιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει τη βοήθεια του κόσμου του στο πέμπτο ματς με τη Μακάμπι, καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή της κυκλοφορίας τους και το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα είναι κατάμεστο.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός αναμετράται την Τετάρτη του Πάσχα (8/5, 22:00) με την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» με στόχο να «σπάσει» γι’ ακόμη μια φορά την έδρα των Καταλανών στη σειρά και να προκριθεί στο φάιναλ φορ.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε το “break” στο Game 1, όταν επικράτησε 77-75 στη Βαρκελώνη, ενώ προέρχεται από την επιβλητική νίκη 92-58 επί της ισπανικής ομάδας στο Game 4 στο ΣΕΦ, αποτέλεσμα που δίνει ψυχολογική «ώθηση» στους «ερυθρολεύκους».




Το σημερινό «μενού» των αθλητικών μεταδόσεων είναι πολύ ενδιαφέρον με σημαντικούς αγώνες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Αρχικά στο ποδόσφαιρο, με τα ημιτελικά του Champions League να συνεχίζονται με τη μεγάλη ρεβάνς ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπορούσια Ντόρτμουντ στις 22:00 να δίνει τον πρώτο φιναλίστ του μεγάλου τελικού του θεσμού που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο.

Από κει και πέρα, όσον αφορά το μπάσκετ, η διοργάνωση της Euroleague είναι αυτή η οποία πρωταγωνιστεί, με τον Παναθηναϊκό, να υποδέχεται στις 21:15 την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ με το σκορ να είναι στο 2-2 και το τριφύλλι να έχει την ευκαιρία να κλείσει μια θέση στο Final 4 στο Βερολίνο.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις:

  • 21:15 Novasports Prime Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ EuroLeague
  • 22:00 COSMOTE SPORT 3 HD Μπόλτον – Μπάρνσλεϊ Sky Bet EFL League One
  • 22:00 COSMOTE SPORT 1 HD Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ UEFA Champions League

Ντροπιαστική ήττα της Γιουνάιτεντ από την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο: Επιμένει πάντως στην… καταλληλότητά του ο Τεν Χαχ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: