H Ελένη Βιτάλη για Αλεξίου, Πρωτοψάλτη, Γλυκερία και ομοφυλοφιλία [video]

H Eλένη Βιτάλη.Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του ΑΝΤ1




Δηλώσεις στο Πρωινό και την Αναστασία Ζάρκα έκανε η Ελένη Βιτάλη και ορισμένα πράγματα από όσα είπε, κάνουν αίσθηση.

Για την κουμπάρα της, την Γλυκερία, ανέφερε: «Δεν έχουμε πολλά πολλά με τη Γλυκερία. Είναι μια μεγάλη τραγουδίστρια, κάνει την πορεία της, δεν έχει να αποδείξει κάτι. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, να είναι καλά».

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας την απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να αποσυρθεί από το τραγούδι, η Ελένη Βιτάλη είπε: «Η Αλεξίου τόσα χρόνια ταλαιπωριόταν, δεν σταμάτησε απότομα. Εγώ το πήρα σαν τρικ αυτό το ‘σταμάτησε η Αλεξίου’. Μέχρι τώρα τι έκανε; Δηλαδή εγώ είμαι ‘Αλεξική’ αλλά ο τραγουδιστής να είναι στην ακμή του. Έπρεπε να σταματήσει η κοπέλα, δεν καταλάβαινε ο καθένας αν μπορεί ή αν δε μπορεί; Άλλωστε είναι τόσο ταλαντούχα σε ό,τι κάνει. Να είναι καλά και να μην το πάρει τόσο σοβαρά».




Σχετικά με τους ομοφυλόφιλους, η Ελένη Βιτάλη είπε μεταξύ άλλων: «Και αυτοί, εδώ που τα λέμε, όχι όλοι, προκαλούν. Είδες κανέναν κόσμο να βγαίνει και να λέει ζήτω οι ετεροφυλόφιλοι; Αφού είναι φυσικό δεν το κάνουν, εσύ το κάνεις. Όταν λες ζήτω οι ομοφυλόφιλοι εσύ το κάνεις, θέλεις να τους το βάλεις στο νου».

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής: «Εγώ δεν θα σχολιάσω. Αν το πάρω όλο αυτό και το σχολιάσω, θα πω πολλά, αλλά επιλέγω να μην σχολιάσω. Είναι μια πολύ σπουδαία καλλιτέχνης, είναι ίσως η πιο ωραία λαϊκή φωνή που έχουμε στην Ελλάδα. Νομίζω ότι οι δηλώσεις αυτές είναι πολύ κατώτερες της φωνής της και της καλλιτεχνικής της αξίας. Είναι τόσο μεγάλη η καλλιτεχνική της αξία και θα ήθελα να μείνουμε σε αυτό. Κάτι αισθάνομαι και δεν θέλω να σχολιάσω. Αισθάνθηκα λίγο άβολα».

Οι μετρήσεις σε όλες τις ζώνες για την Τετάρτη 20/12: Χωρίς εκπλήξεις, παγιωμένες οι προτιμήσεις των τηλεθέατων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: