Γνωστός επιχειρηματίας με κλαμπ σε Αθήνα και Μύκονο ο 75χρονος οδηγός που παραβίασε όλο τον ΚΟΚ * Ήταν όμως αλήθεια μεθυσμένος; [videos]

FILE PHOTO: Aνδρας της ΕΛ.ΑΣ, πραγματοποιεί έλεγχο αλκοτέστ ΑΠΕ-ΜΠΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ




Γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος επί χρόνια διαχειριζόταν ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της Αθήνας, είναι ο 75χρονος που ενεπλάκη σε απίστευτη καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας, παραβιάζοντας όλο τον ΚΟΚ και καταλήγοντας με αφαίρεση διπλώματος, κατάσχεση αυτοκινήτου και πρόστιμο άνω των 12.000 ευρώ.

H πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ήταν μεθυσμένος –  κάτι που ο ίδιος είπε στην αστυνομία – αλλά οι αστυνομικοί, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΜΕGA, αμφισβητούν την κατάσταση μέθης, αν και όντως υπήρχε αυξημένη ποσότητα αλκοολ στο αίμα του, αλλά όχι τόση που να τον κάνει να χάνει τον έλεγχο και να οδηγεί με ξέφρενη πορεία. Επίσης, εάν ήταν τόσο μεθυσμένος, πως κατάφερε να διανύσει 15,5 χιλιόμετρα, αναρωτιούνται οι αστυνομικοί -μια διαδρομή διάρκειας μίας ώρας και 25 λεπτών!

Ενδιαφέρον έχει ότι στη συνέχεια δήλωσε ότι δεν θυμάται τί έκανε.

  • Η απίστευτη καταδίωξη συνέβη χθες τα ξημερώματα. Ξεκίνησε από το κέντρο της Αθήνας, τη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με την Ακαδημίας, και συνεχίστηκε σε Κολωνάκι, Αμπελόκηπους, Μεσογείων και Αττική Οδό, μέχρι να καταλήξει στην Παλλήνη, όπου οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα με ασφάλεια.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν με χρήση ηχητικών και φωτεινών μέσων τον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα του, ωστόσο ο 75χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και άρχισε να παραβιάζει διαδοχικά ερυθρούς σηματοδότες, κινούμενος αντίθετα σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας, σε γραμμές του τραμ και επί του πεζοδρομίου, προβαίνοντας σε πολλαπλές παραβιάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.




Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ του MEGA, ο 75χρονος είναι γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, ο οποίος επί χρόνια διατηρούσε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έχει δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά και στη Μύκονο.

Σήμερα τα κλαμπ διαχειρίζεται ο γιός του, ενώ η κόρη του είναι γνωστό μοντέλο.

Στο παρελθόν, το 2005,  έχει απασχολήσει τόσο με το μεγάλο αστυνομικό «ντου» που είχε γίνει στην επιχείρησή του προκειμένου να ελέγξουν για ναρκωτικά, αλλά και για την επίθεση που είχε δεχθεί από αγνώστους το 2012, με συνέπεια να κινδυνέψει η ζωή του.




Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ/ mega tv

Ετρεχε σαν τρελός, είχε πιεί, παραβίαζε κανόνες και σήματα: Συνελήφθη 75χρονος για επικίνδυνη οδήγηση, πρόστιμο 12.560 ευρώ, αφαίρεση διπλώματος, άδειας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: