Έκτακτα μέτρα ασφαλείας από την ΕΛ.ΑΣ. για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την απόλυση του Γιοβάνοβιτς: Λόγω αναρτήσεων στα social media

File Photo Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Έγγραφο με το οποίο ζητείται η λήψη έκτακτων μέτρων προστασίας κι ασφαλείας για  τις εγκαταστάσεις αλλά και παράγοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω της αποπομπής του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν αποστείλει αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ.

Το εγγραφο αυτό, το οποίο έχει στην κατοχή του το in.gr που κάνει και την αποκάλυψη, έχει συνταχθεί στις 26 Δεκεμβρίου, (σ.σ δηλαδή την ημέρα της πρόσληψης του Τούρκου προπονητή Φατίχ  Τερίμ) από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής κι αποστέλλεται σε τοπικά τμήματα κι άλλες αστυνομικές δυνάμεις.

Στο έγγραφο-πληροφοριακό σημείωμα με τίτλο «Δυσαρέσκεια οπαδών Παναθηναϊκού» επισυνάπτονται «επιθετικές» ή απειλητικού τύπου αναρτήσεις οπαδών της αθηναϊκής ομάδας για την απόλυση του κ. Γιοβάνοβιτς.

Όπως  καταγράφεται ενδεικτικά, «σύμφωνα με δημοσιεύματα σε αθλητικές ιστοσελίδες, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός προέβη μονομερώς στη λύση του συμβολαίου του προπονητή κ. Γιοβάνοβιτς  Ιβάν και αναμένεται η ανακοίνωση πρόσληψης νέου τεχνικού με τον οποίο έχει ήδη συμφωνήσει.

Μετά από έρευνα της Υπηρεσίας μας από ανοιχτές πηγές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού έντονος προβληματισμός και δυσαρέσκεια για την απόφαση αυτή της διοίκησης της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, η οποία αποτυπώνεται σε διάφορα σχόλια.

Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο δράσης των οργανωμένων οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού και το υφιστάμενο ιστορικό της, από την Υπηρεσία μας δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μετάβασης οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού  σε εγκαταστάσεις κ.λπ.».

Για να συμπληρωθεί ακολούθως «η Υπηρεσία μας, παρακολουθεί το θέμα και για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε συμπληρωματικά».

Πηγή in.gr 

Πρώτη ομιλία Φατίχ Τερίμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού: Υπάρχει μόνο η πρώτη θέση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: