Διασωληνωμένος παραμένει ο αστυνομικός: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους συναδέλφους του σήμερα στη Θεσσαλονίκη [βίντεο]

File Photo Προσαγωγές οπαδών μετά τα επεισόδια. Στιγμιότυπο από βίντεο στο twitter @ Nikolakistheg




Διασωληνωμένος, υπό καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε στα σοβαρά επεισόδια το βράδυ της Πέμπτης έξω από το γήπεδο του Ρέντη με ναυτική φωτοβολίδα.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν υπήρξε κάποια μείωση του ποσοστού αίματος που έχανε ο αστυνομικός, γι’ αυτό έχει γίνει και μείωση των κατασταλτικών.

Ωστόσο οι γιατροί παραμένουν προσεκτικοί και επιφυλακτικοί επειδή φοβούνται πιθανή ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το Σάββατο έχει ξεκινήσει αιμοδοσία με πάρα πολύ μεγάλη προσέλευση, η οποία είναι πιθανό να συνεχιστεί και σήμερα.

Έχει γίνει έκκληση από την αστυνομία για τη συγκεκριμένη αιμοδοσία. Απλός κόσμος, φίλοι, συγγενείς του 31χρονου ήρθαν εδώ για να δώσουν αίμα.




Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους αστυνομικούς

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, εκπαιδευτικοί έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα έξω από το 1ο δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων (επί της Βενιζέλου 84) για την αποτροπή της αξιολόγησης.

Παράλληλα, αστυνομικοί θα διαδηλώσουν για τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στα οπαδικά επεισόδια στο Ρέντη, έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατόπιν αιτήματος μελών η Ένωση, πέραν των 70 μελών που δήλωσαν συμμετοχή και θα ξεκινήσουν για να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία στην Αθήνα μαζί με μέλη του προεδρείου, θα πραγματοποιηθεί κατόπιν του καλέσματος της ΠΟΑΣΥ ταυτόχρονη διαμαρτυρία και έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στις 14.00

«Οφείλετε να είστε απαντες παρόντες» αναφέρει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: