Διακοπή αγώνα στο Βόλος – Ολυμπιακός με το σκορ στο 2-2: Επιθέσεις κατά αστυνομίας, δακρυγόνα εντός και εκτός Πανθεσσαλικού * Αποχώρησαν τρέχοντας οι παίκτες [videos]

Οι παίκτες του Βόλου μάχονται για την μπάλα με τους παίκτες του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός για τη 13η αγωνιστική της Superleague, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο Βόλο, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΟΛΙΤΗΣ




Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων διεκόπη το παιχνίδι ανάμεσα στον Βόλο και τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Με το σκορ στο 2-2, οι οπαδοί του Ολυμπιακού συνεπλάκησαν με άνδρες της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα τη χρήση χημικών και δακρυγόνων. Λίγοι φίλοι των Πειραιωτών κατάφεραν να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο γρήγορα τους απώθησαν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Το ματς διακόπηκε λιγα λεπτά μετά το γκολ του Ελ Κααμπί στο 89ο λεπτό, το οποίο ακυρώθηκε μετά την χρήση του VAR (οφσάιντ ο Ελ Αραμπί στο ξεκίνημα της φάσης), λόγω έντασης που ξέσπασε στην εξέδρα.

  • Ακολούθησε εκτόξευση αντικειμένων προς την πλευρά των αστυνομικών, με τη μεγάλη μερίδα των οπαδών του Ολυμπιακού να αποχωρεί από το Πανθεσσαλικό.

Oι παίκτες των δυο ομάδων έπειτα από περίπου 10 λεπτά αποχώρησαν για τα αποδυτήρια, με την ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα να είναι αποπνικτική. Υπενθυμίζεται πως υπάρχει περιθώριο μίας ώρας προκειμένου να αποφασιστεί η τύχη του αγώνα που ήταν στο 2-2 (20’ Μωραϊτης, 51’πέν. Γκαρσία – 44’πέν. Ελ Κααμπί, 54’αυτ. Καλογερόπουλος) μέχρι εκείνο το σημείο.




 

 

 

 




 

 




 

 




 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Απίθανη νίκη με ανατροπή για τη Λίβερπουλ: 4-3 επί της Φούλαμ με δυο γκολ σε δυο λεπτά [highlights]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: