Αθώος πια από τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, ο Κέβιν Σπέισι κατακεραυνώνει το Netflix: «Τους έβαλα στον χάρτη, προσπάθησαν να με βάλουν στο χώμα»

O δημοφιλής ηθοποιός Κέβιν Σπέισι είδε την καριέρα του να κατακρημνίζεται μετά τις εναντίον του κατηγορίες Photo via Twitter




Επίθεση κατά της πλατφόρμας Netflix εξαπέλυσε ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι, η οποία πριν από πέντε χρόνια τον απέλυσε από το «House of Cards», μετά τις σε βάρος του καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση.

«Είναι παράξενο ότι αποφάσισαν να κόψουν δημοσίως τους δεσμούς μαζί μου, βασιζόμενοι μόνο σε ισχυρισμούς. Ισχυρισμοί που τώρα έχουν αποδειχθεί ψευδείς», δήλωσε ο Κέβιν Σπέισι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάκερ Κάρλσον, στο X.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αμφιβολία πως το Netflix υπάρχει χάρη σε εμένα. Τους έβαλα στον χάρτη και εκείνοι προσπάθησαν να με βάλουν στο χώμα», δήλωσε ακόμη ο ηθοποιός.

Τον περασμένο Ιούλιο ο Κέβιν Σπέισι κρίθηκε αθώος για τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε για σεξουαλικές επιθέσεις σε τέσσερις άνδρες, σε δίκη που έγινε στη Βρετανία.

Πέρυσι, δικαστήριο στη Νέα Υόρκη έκρινε ο 64χρονος δεν κακοποίησε τον ηθοποιό Άντονι Ραπ, όταν ο τελευταίος ήταν έφηβος. Περισσότεροι από δέκα άνδρες έχουν κατηγορήσει τον Κέβιν Σπέισι για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά, ανάμεσά τους κάποιοι που κατήγγειλαν επίθεση από τον ηθοποιό.

Το 2017 το Netflix τερμάτισε τη συνεργασία με τον Κέβιν Σπέισι για τη σειρά «House of Cards», λίγο αφότου ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη από τον Άντονι Ραπ, μετά τις δημόσιες καταγγελίες του. Εκείνη την περίοδο το «House of Cards» έμπαινε στην έκτη και τελευταία σεζόν του, η οποία συνέχισε χωρίς τον «Φρανκ Άντεργουντ», τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο Κέβιν Σπέισι.

Επίσης, η πλατφόρμα ακύρωσε μια ταινία για τη ζωή του συγγραφέα Γκορ Βιντάλ, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο Κέβιν Σπέισι.

Με πληροφορίες από Guardian

Θέλει να αγιάσει αλλά δεν μπορεί: Μπελάδες πάλι για τον Τσάρλι Σιν, γειτόνισσά του προσπάθησε να τον πνίξει

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: