Θέλει να αγιάσει αλλά δεν μπορεί: Μπελάδες πάλι για τον Τσάρλι Σιν, γειτόνισσά του προσπάθησε να τον πνίξει

File Photo US actor Charlie Sheen is seen on stage during his ‘An Evening With Charlie Sheen’ live show, hosted by Australian television presenter Richard Wilkins, at Melbourne Convention Centre, in Melbourne, Victoria, Australia, 03 November 2018. EPA/PENNY STEPHENS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT EDITORIAL USE ONLY




Επίθεση από μια γειτόνισσά του φέρεται να δέχθηκε ο Τσάρλι Σιν, η οποία αφού εισέβαλε μέσα στο σπίτι του ηθοποιού προσπάθησε να τον πνίξει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, η 47χρονη Electra Schrock χτύπησε την πόρτα του σπιτιού του 58χρονου την Τετάρτη και μόλις εκείνος άνοιξε, εκείνη εισέβαλε. Στον καβγά που ακολούθησε η γυναίκα φέρεται να έσκισε την μπλούζα του Τσάρλι Σιν και να προσπάθησε να τον πνίξει.

Μετά την επίθεση, η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της, ενώ ο Τσάρλι Σιν κάλεσε την Άμεση Δράση. Στο σπίτι του έφτασαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο, αλλά δεν κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του ηθοποιού σε νοσοκομείο. Όσο για τη 47χρονη, συνελήφθη στο σπίτι της.

Ο Τσάρλι Σιν φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η 47χρονη έριξε κάποιο κολλώδες υγρό στο αυτοκίνητό του πρόσφατα, ενώ μία ημέρα πριν από την επίθεση άφησε σκουπίδια μπροστά στην πόρτα του.

Αγώνας με τις εξαρτήσεις

Στις αρχές του μήνα ο ηθοποιός των «Two and a half men» είχε δώσει μια εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό People, μιλώντας για τα χρόνια των εξαρτήσεων τόσο από το αλκοόλ όσο και από τα ναρκωτικά, αλλά και για τον λόγο που τον έκανε να βάλει ένα φρένο, σε αυτή την κατάσταση.

«Τον επόμενο μήνα θα είμαι έξι χρόνια νηφάλιος. Έχω έναν πολύ συνεπή τρόπο ζωής τώρα. Ό,τι κάνω πλέον αφορά την ανατροφή των 14χρονων δίδυμων αγοριών μου, του Μαξ και του Μπομπ», ανέφερε αρχικά.

Σημείωσε επιπλέον ότι η ημέρα του ξεκινάει νωρίς, ξυπνάει γύρω στις «4:30 ή 5:00 π.μ. για να δει ειδήσεις, να γυμναστεί, να απαντήσει σε emails» και έπειτα να βοηθήσει τα παιδιά του, να ετοιμαστούν για την ημέρα τους.

«Μετά σηκώνω τα παιδιά και τα βοηθάω με την πρωινή τους ρουτίνα, αν μπορείς να το πεις ρουτίνα», αστειεύτηκε ο 58χρονος σταρ.

Ο Τσάρλι Σιν έχει αποκτήσει τα δίδυμα αγόρια με την πρώην σύζυγό του, ωστόσο είναι επίσης πατέρας και τριών κοριτσιών από προηγούμενο γάμο και σχέση του, της 19χρονης Σάμι, της 18χρονης Λόλα και της 38χρονης Κασσάνδρας.

Ο Τσάρλι Σιν κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, αποκάλυψε ότι αποφάσισε να αποτοξινωθεί, αφού αθέτησε μια υπόσχεση που έδωσε στην κόρη του, γιατί ήταν μεθυσμένος.

«Ένα πρωί είχα ξεχάσει ότι η κόρη μου είχε ένα ραντεβού, στο οποίο είχα υποσχεθεί να την πάω, και είχα ήδη πιει εκείνη την ημέρα», αναφέρει αρχικά.

«Έτσι έπρεπε να καλέσω τον φίλο μου τον Τόνι να μας πάει. Την πήγαμε εγκαίρως, αλλά μου ράγισε η καρδιά γιατί ήταν στο πίσω κάθισμα και μπορούσα να καταλάβω τι σκεφτόταν, «Γιατί δεν οδηγεί ο μπαμπάς;».

Οπότε πήγα σπίτι, έκατσα και σκεφτόμουν αυτό που συνέβη για το υπόλοιπο της ημέρας. Και το επόμενο πρωί απλά σταμάτησα», συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες από Guardian

To STOP του Banksy έγινε καπνός: Εκλάπη από δρόμο του Λονδίνου μόλις ο street artist επιβεβαίωσε ότι είναι δικό του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: