Aντίστροφη μέτρηση στον ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο του Φεβρουαρίου: Πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Θέσεων

FILE PHOTO: Διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, για το θέμα της νέας ηγεσίας ξεκίνησε σήμερα, Σάββατο 15 Ιουλίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Η αντίστροφη μέτρηση για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επανεκκίνησης και ανασυγκρότησης, που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο, έχει ξεκινήσει όπως και οι εντατικές προετοιμασίες.

Μετά από τη σύσκεψη των τμημάτων και των τομεαρχών με την υπεύθυνη των Think tanks, Διάνα Βουτυράκου, ακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Θέσεων υπό τη γραμματέα του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και τον αναπληρωτή γραμματέα, Γιώργο Βασιλειαδη και συγκροτήθηκε 4μελες συντονιστικό που θα διαμορφώσει το προσυνεδριακο κείμενο.

Το συντονιστικό απαρτίζουν οι Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Ρένα Δούρου, Νίκος Παππάς και Γιώργος Τσίπρας. Στόχος της επιτροπής είναι μέσα τις επόμενες μέρες να καταλήξουν στη δομή του κειμένου ώστε την Τρίτη 27/12 να προχωρήσουν οι επιμέρους χρεώσεις για τη συγγραφή των κειμένων.

Σύμφωνα με πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, κοινή συνισταμένη των μελών της Επιτροπής Θέσεων είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα συμπαγές και στιβαρό κείμενο, όχι απαραίτητα μακροσκελές, το οποίο θα αναλύει την σημερινή πραγματικότητα, διεθνή και ελληνική, τους λόγους της εκλογικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ και θα συγχρονίζεται με τις ανάγκες και τις συνθήκες της νέας εποχής.

Παράλληλα θα επαναβεβαιώνει τις διακηρυκτικές αρχές του κόμματος και θα αποτελεί το πολιτικό εφαλτήριο για την πολιτική αντεπίθεση με στόχο την πολιτική και κοινωνική αλλαγή.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Καβγάς Γεωργιάδη – Κασσελάκη για τους 500.000 Πακιστανούς: «Ο Κασσελάκης παραπληροφορήθηκε στο όμορφο Παρίσι που βρίσκεται», η απάντηση του υπουργού

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: