Καβγάς Γεωργιάδη – Κασσελάκη για τους 500.000 Πακιστανούς: «Ο Κασσελάκης παραπληροφορήθηκε στο όμορφο Παρίσι που βρίσκεται», η απάντηση του υπουργού

O Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του Action24, screenshot via YouTube




Έντονη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον υπουργό Εργασίας και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή μια ανάρτηση του τελευταίου για «συμφωνία» Ελλάδας – Πακιστάν για την έλευση 500.000 Πακιστανών για εργασία στην Ελλάδα.

«Ο Υπουργός Επικρατείας του Πακιστάν μάς λέει ότι συμφώνησε με τον Υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη να έρθουν 500.000 Πακιστανοί στη χώρα μας για να εργαστούν στον τομέα των κατασκευών.

Επειδή μέχρι κι ένα εκκρεμές έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από τον Άδωνη Γεωργιάδη, ζητώ απευθείας από τον Πρωθυπουργό δύο πράγματα:

1ον: Να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την επίσημη ανάρτηση του Υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν.

2ον: Να ζητήσει συγγνώμη για κάθε λέξη που έχει αρθρώσει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια στο μεταναστευτικό.

Η Ν.Δ. πούλησε φράχτες, μίσος και μισαλλοδοξία προεκλογικά, με σκοπό να εκμεταλλευτεί τον φόβο πολλών συμπολιτών μας και με αποτέλεσμα να υφαρπάξει την ψήφο τους», ήταν η επίμαχη ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να σπεύδει να σηκώσει το γάντι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

Η απάντηση Γεωργιάδη

Μιλώντας στο κανάλι Action24, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε σε ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης και διάβασε την ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν. «Σε τι απαντάει ο κ. Κασσελάκης ακριβώς; Αφού ο κ. υπουργός Επικρατείας του Πακιστάν ανέφερε ότι ήταν λάθος, ας το κοιτάξει με το επιτελείο του», πρόσθεσε ο υπουργός Εργασίας.

«Ο κ. Κασσελάκης έκανε μια δήλωση σχετικά με την ανάρτηση του υπουργού Εργασίας του Πακιστάν, την οποία ο Πακιστανός Επικρατείας την ακύρωσε. Το κλείσαμε αυτό; Τι να πει ο κ. Μητσοτάκης; Είναι κάτι που δεν καταλάβατε σε αυτό;

Άρα ο κ. Κασσελάκης, εις το όμορφο Παρίσι που βρίσκεται, μάλλον τον παραπληροφόρησαν οι συνεργάτες του, δεν μπορώ να εκτιμήσω κάτι άλλο. Τώρα το “γιατί;”, θα το αφήσω στην κρίση των τηλεθεατών σας», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας σε ειρωνικό τόνο στο σχόλιο του παρουσιαστή της εκπομπής αν ο ίδιος έκλεισε το θέμα που προέκυψε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχω την τύχη να είμαι στο Παρίσι μαζί με τον κ. Κασσελάκη».

Ο Μπλίνκεν περιμένει “χριστουγεννιάτικο δώρο” από τον Ερντογάν, ενώ το αμερικανικό Πεντάγωνο υμνεί την Κυπρο: Η ανταπόκριση του Μιχάλη Ιγνατίου σε Action24 και Omega (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: