Το τελευταίο ευχαριστώ της «Φοίβης» στον Μάθιου Πέρι: Πως τον αποχαιρέτησαν τα «Φιλαράκια» του, οι συγκινητικές αναρτήσεις [videos]

FILE PHOTO: Το καστ της σειράς «Friends». Από αριστερά προς τα δεξιά: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, David Schwimmer και Matt Leblanc κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων «Friends: The Reunion». 27 Μαίου 2021. EPA/Terence Patrick HANDOUT ONLY AVAILABLE TO ILLUSTRATE THE ACCOMPANYING NEWS / MANDATORY CREDIT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/




Δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι σε ηλικία 54 ετών τα “Φιλαράκια” του, οι συμπρωταγωνιστές του στη δημοφιλή και διαχρονική κωμική σειρά “Friends”, αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο ηθοποιό με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Ο Αμερικανοκαναδός ηθοποιός και παραγωγός Μάθιου Πέρι, διάσημος για τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στη σειρά, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις 28/10.

Το δικό της μεγάλο «ευχαριστώ» στον φίλο και συμπρωταγωνιστή της Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) είπε η Λίζα Κούντροου (Lisa Kudrow) η τελευταία από την παρέα της σειράς «Friends», μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατό του.

Στο «Πυροβόλησε τον πιλότο» το «Friends» και αμέσως μετά βρεθήκαμε στη πρώτη γραμμή του NBC. Μετά μας πρότεινες να παίξουμε πόκερ ΚΑΙ το έκανες τόσο διασκεδαστικό, ενώ αρχικά δεθήκαμε. Σ’ ευχαριστώ γι’ αυτό» έγραψε η «Φοίβη» στην άναρτησή της στο Ιnstagram και την συνόδευσε με ένα κοινό τους στιγμιότυπο που βλέπει το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά.

Η Λίζα Κούντροου έγραψε στην συγκινητική της ανάρτηση:

«Σε ευχαριστώ που με έκανες να γελάσω τόσο πολύ με κάτι που είπες, που οι μύες μου πονούσαν και τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό μου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Σ’ ευχαριστώ για την ανοιχτή σου καρδιά σε μια σχέση με έξι τρόπους που απαιτούσε συμβιβασμούς. Και πολλές “συζητήσεις”.

Σ’ ευχαριστώ που εμφανιζόσουν στη δουλειά όταν δεν ήσουν καλά και μετά, ήσουν εντελώς λαμπρός.

Σ’ ευχαριστώ για τα καλύτερα 10 χρόνια που μπορεί να έχει κάποιος.

Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες.

Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα για την Ευγνωμοσύνη και την Αγάπη μέσα από τη γνωριμία μου μαζί σου».

«Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που πέρασα μαζί σου, Μάθιου», κατέληξε η «Φοίβη».

«Ήμασταν πάντα οι έξι…»

Μαζί με ένα από τα πιο αγαπημένα αποσπάσματα της σειράς η Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) ανέφερε σε ανάρτηση στο Instagram που τη συνόδευσεκαι με ένα παρασκήνιο από την περίφημη πλέον σκηνή του Λονδίνου όταν οι δύο φίλοι έγιναν εν μία νυκτί εραστές και έτσι συνέχισαν έως το τέλος της σειράς.

Η Μόνικα των Friends έγραψε:

«Είμαι ευγνώμων για κάθε στιγμή που πέρασα μαζί σου Μάτι, και μου λείπεις κάθε μέρα.

Όταν δουλεύεις με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που θα ήθελα να μοιραστώ. Προς το παρόν, εδώ είναι μία από τις αγαπημένες μου.

Για να δώσουμε ένα μικρό παρασκήνιο, ο Τσάντλερ και η Μόνικα υποτίθεται ότι θα είχαν μία ερωτική βραδυά στο Λονδίνο. Αλλά λόγω της αντίδρασης του κοινού, αυτό έγινε η αρχή της ιστορίας του έρωτά τους.

Σε αυτή τη σκηνή, πριν ξεκινήσουμε το γύρισμα, μου ψιθύρισε μια αστεία ατάκα να πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και ήταν ευγενικός».

Ο Ματ Λε Μπλανκ (Matt LeBlanc) μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες από τη διάσημη παρέα και έγραψε μεταξύ άλλων στην δική του ανάρτηση:

«Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά από τις αγαπημένες στιγμές της ζωής μου…’Ανοιξε τα φτερά σου και πέταξε αδελφέ μου, είσαι επιτέλους ελεύθερος».

Η Τζένιφερ Ανιστον (Jennifer Aniston) τίμησε τη μνήμη του ηθοποιού γράφοντας μεταξύ άλλων:

«Ήμασταν πάντα οι έξι. Ήταν μια επιλεγμένη οικογένεια που άλλαξε για πάντα την πορεία του ποιοι ήμασταν και ποια θα ήταν η πορεία μας».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην πει το δικό του αντίο και ο «Ρος», Ντέιβιντ Σουίμερ, ο οποίος ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram και έγραψε:

«Μάτι, σε ευχαριστώ για τα δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον άψογο κωμικό χρόνο και την ερμηνεία σου. Θα μπορούσες να πάρεις μια απλή γραμμή από το σενάριο και να την κάνεις όπως θες εσύ, με αποτέλεσμα να βγει τόσο εντελώς πρωτότυπο και απρόσμενα αστείο που εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να εκπλήσσει.

Και είχες καρδιά. Ήσουν γενναιόδωρος και τη μοιράστηκες μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια από έξι ξένους. Αυτή η φωτογραφία είναι από μία από τις αγαπημένες μου στιγμές μαζί σου. Τώρα με κάνει να χαμογελάω και να θρηνώ ταυτόχρονα.

Σε φαντάζομαι εκεί ψηλά, κάπου, με το ίδιο λευκό κοστούμι, τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς γύρω και να λες “Θα μπορούσαν να υπάρχουν κι άλλα σύννεφα;”».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Schwimmer (@_schwim_)

Ο Μάθιου Πέρι άφησε την τελευταία του πνοή στις 28 Οκτωβρίου στις 4:17 μ.μ. στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος ‘Αντζελες ενώ η αιτία του θανάτου του δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί καθώς ο ιατροδικαστής αναμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Κηδεύτηκε στο Forest Lawn Memorial Park σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τα στούντιο της Warner Brothers εκεί όπου γυρίζονταν τα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς υπό τους ήχους του τραγουδιού «Don’t Give Up» (Μην τα παρατάς) του Πίτερ Γκάμπριελ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: