Ο Ολυμπιακός πάει για την τρίτη σερί νίκη: Υποδέχεται τη Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ για τη 10η αγωνιστική της Euroleague




Την τρίτη διαδοχική νίκη του αναζητά ο Ολυμπιακός απόψε (21:15, ΕΡΑ ΣΠΟΡ), υποδεχόμενος τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ, για την 10η “στροφή” της EuroLeague.

Μετά το “διπλό” επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι και την εντός έδρας επικράτηση επί του Ερυθρού Αστέρα τη “διαβολοβδομάδα” που μας πέρασε, οι Πειραιώτες θέλουν πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Λιθουανούς, για να βελτιώσουν το ρεκόρ τους, το οποίο βρίσκεται στο 5-4.

Τα πράγματα δείχνουν να… στρώνουν στους “ερυθρόλευκους”, καθώς τα προβλήματα λιγοστεύουν και οι λύσεις που έχει στα χέρια του ο Γιώργος Μπαρτζώκας αυξάνονται. Νίκολα Μιλουτίνοφ και Σακιέλ ΜακΚίσικ μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, με τον Σέρβο να είναι θεωρητικά πιο έτοιμος, και αμφότεροι υπολογίζονται για το ματς με τους Λιθουανούς.

Εκτός παραμένει ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ενώ η απόκτηση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ αναμένεται να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο, με τον 30χρονο γκαρντ να βοηθάει αρχικά την ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην EuroLeague μετά το τέλος του πρώτου γύρου.

Οι Πειραιώτες είναι μάλιστα στην αγορά και για ψηλό, με την περίπτωση του Φίλιπ Πετρούσεφ να είναι στο προσκήνιο.

Από την άλλη πλευρά, με την ήττα στο πρώτο παιχνίδι της “διαβολοβδομάδας” που μας πέρασε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, η Ζαλγκίρις έφτασε στις τέσσερις διαδοχικές αποτυχίες στην EuroLeague.

Στο δεύτερο παιχνίδι όμως, κατάφερε να λυγίσει στο τέλος την Μπάγερν Μονάχου και να πάρει την τέταρτη νίκη της στη διοργάνωση, όπου με ρεκόρ 4-5 βρίσκεται στην 12η θέση.

Η “φυγή” του Ναζ Μήτρου-Λονγκ για τον Ολυμπιακό έχει βγάλει τον κόουτς Κάζις Μακσβίτις στην αγορά, με την περίπτωση του Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος είναι “φευγάτος” από τη Μιλάνο, να είναι στο προσκήνιο.

Αναλυτικά τα σημερινά (24/11) παιχνίδια:

  • 19:30 Ανατολού Εφές – Παρτίζαν
  • 21:15 Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας
  • 21:30 Ερυθρός Αστέρας – Μιλάνο
  • 21:30 Μπασκόνια – Μονακό

Πηγή: ertsports

Με βροχή από τρίποντα ο Παναθηναϊκός συνέτριψε (90 – 73) τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: