Η συνάντηση του Τσίπρα με τον Σακελλαρίδη και τα σενάρια για «κύριο πιάτο Κασσελάκη»: Δεν είναι όλα πολιτική απαντά ο πρώην πρωθυπουργός

Φωτογραφία Αρχείου: Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης (Δ) βγαίνουν από το Μέγαρο Μαξίμου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας συνέφαγε το βράδυ της Τρίτης, σε ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, παλαιό του συνεργάτη και πλήρως αποστασιοποιημένο από τα κομματικά δρώμενα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εδώ και χρόνια.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση τα πληκτρολόγια «πήραν φωτιά» και τα σενάρια πλήθυναν. Πολλά σενάρια, πολλοί εντυπωσιακοί τίτλοι και το κοινό συμπέρασμα που αφηνόταν να εννοηθεί ήταν ότι ο Τσίπρας συζήτησε με τον Σακελλαρίδη την… ανατροπή Κασσελάκη και την διαθεσιμότητα που πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου να αναλάβει αυτός τον ΣΥΡΙΖΑ, την επόμενη ημέρα.

Είναι προφανές ότι όλα έχουν τη σημασία τους και στη ζωή και στην πολιτική. Πηγές κοντά στον κ. Τσίπρα, το πρωί της Τετάρτης, σημείωναν ότι όλα στη ζωή δεν έχουν να κάνουν με την πολιτική.

Το τι ακριβώς συζητήθηκε το γνωρίζουν μόνον οι ίδιοι, αλλά μοιάζει με ευφάνταστο σενάριο να πιστεύουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα πήγαινε να φάει σε μια ταβέρνα αν ήθελε να ανατρέψει τον Στέφανο Κασσελάκη.

Προφανώς ο καιρός θα δείξει…

Για τη ιστορία υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σακελλαρίδης παραιτήθηκε από τη βουλευτική έδρα μετά από απαίτηση του κ. Τσίπρα το Νοέμβριο του 2015, όταν αρνήθηκε να ψηφίσει μνημονιακό νόμο και αποχώρησε από την πολιτική.

HJ

Με ραδιοφωνική εκπομπή ξεκινά η νέα σελίδα Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτιμήσεις ακόμη και για μονοψήφια ποσοστά – Στην πόρτα η Αχτσιόγλου, ετοιμάζει κόμμα ο Τσακαλώτος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: