Εβδομη καταγγελία σε βάρος του «Δράκου των Εξαρχείων»: Σήμερα η απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας [βίντεο]

Ο 23χρονος Σύρος σε βίντεο που καταγράφει τη διαφυγή του μετά από απόπειρα βιασμού στη Γλυφάδα. Photo screenshot via ΕΡΤ




Μια ακόμη καταγγελία, η 7η συνολικά, θα προστεθεί στον φάκελο δικογραφίας που αφορά τον 23χρονο Σύρο, επονομαζόμενο και «δράκο» των Εξαρχείων.

Πρόκειται για μια γυναίκα που προσήλθε χθες και κατέθεσε ότι στο πρόσωπο του αναγνωρίζει τον άνδρα που την 16η Νοεμβρίου την παρακολούθησε και επιχείρησε να της επιτεθεί στα Εξάρχεια.

Η 31χρονη γυναίκα, αναφέρει ότι περί τις 12.45 το πρωί της 16ης Νοεμβρίου ξεκίνησε να την ακολουθεί με επιθετική διάθεση από τη συμβολή της Βουλγαροκτόνου με τη Φραντζή. ‘

Εφτασε μαζί του μέχρι τη συμβολή των οδών Μπενάκη και Καλλιδρομίου και εκεί, επειδή υπήρχε κόσμος, απομακρύνθηκε από το σημείο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είχε απειλητικές διαθέσεις εναντίον της και φαινόταν να την παρενοχλούσε.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο εξασφάλισε η ΕΡΤ. δείχνει μία 29χρονη κοπέλα, από τα πρώτα θύματα του 23χρονου, να προσπαθεί να ξεφύγει καθώς την πλησιάζει με απειλητικές διαθέσεις.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος ασκήθηκε σε βάρος του 23χρονου Σύριου, που συνελήφθη, μετά από τις καταγγελίες για απόπειρες βιασμών. Σήμερα, απολογείται στην ανακρίτρια.




ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Πολικός και υπερτροπικός: Τα δύο «ποτάμια» που φέρνουν βροχές και κρύο – Ο καιρός των επόμενων ημερών από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη [χάρτες, video]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: