Τεράστιο εθνικό πρόβλημα: Σε νοσοκομείο της Τουρκίας κοριτσάκι τεσσάρων ετών από το Καστελόριζο καθώς δεν έφτασε ποτέ ελικόπτερο του ΕΚΑΒ

FILE PHOTO: Ελικόπτερο του ΕΚΑΒ. ΑΠΕ – ΣΑΪΤΑΣ Π




Σε νοσοκομείο της Τουρκίας μεταφέρθηκε 4χρονο κοριτσάκι από το Καστελόριζο, όταν αναβατήρας στο κατάστημα που διατηρεί ο πατέρας της, συνέθλιψε το χέρι της.

Παρ’ ότι κλήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, αυτό δεν πήγε να παραλάβει το παιδί, με αποτέλεσμα οι γονείς να το μεταφέρουν στην Τουρκία, με τουριστικό ημερόπλοιο.

Η κατάσταση του παιδιού είναι σοβαρή (πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσει το χέρι του από τον αγκώνα και κάτω). Νοσηλεύεται σε πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αττάλειας.

Σημειώνεται, ότι είναι το δεύτερο παιδί, σε διάστημα πέντε μηνών, που μεταφέρεται για περίθαλψη στην Τουρκία.

Είναι εύκολα αντιληπτό ότι αυτά τα γεγονότα εκτός από το πραγματικό πρόβλημα που έχει να κάνει με τους κατοίκους του ακριτικού νησιού και την ασφάλειά τους, δημιουργούν και ένα τεράστιο εθνικό πρόβλημα καθώς δίνουν δικαιώματα στην Τουρκία να συνεχίσει να υποστηρίζει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της σε σχέση με το Καστελόριζο.

Αυτό δεν επιτρέπεται να συμβαίνει από τη στιγμή που η γειτονική χώρα εργαλειοποιεί κάθε ένα περιστατικό, ακόμη και το πιο μικρό.

Με πληροφορίες από ertnews.gr

Ληστρικές επιδρομές για τον «υγρό χρυσό»: Έκλεψαν 37 τόνους ελαιόλαδο από συνεταιρισμό στον Πολύγυρο, λεηλάτησαν λιοτρίβι στη Μεσσηνία

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: