Ακτιβιστής ελευθερώνει δεκάδες ποντίκια σε McDonald’s του Μπέρμιγχαμ: «Επειδή η αλυσίδα υποστηρίζει το Ισραήλ» [δείτε video]

Participants with Palestinian flags protest during a national demonstration against the war in Gaza, in The Hague, Netherlands, 29 October 2023. Thousands of Israelis and Palestinians have died since the militant group Hamas launched an unprecedented attack on Israel from the Gaza Strip on 07 October, and the Israeli strikes on the Palestinian enclave which followed it. EPA/ROBIN UTRECHT




Ακτιβιστής υπέρ της Παλαιστίνης άφησε ελεύθερα δεκάδες ποντίκια βαμμένα στα χρώματα της παλαιστινιακής σημαίας σε ένα εστιατόριο McDonald’s στο Μπέρμιγχαμ, τρομοκρατώντας τους πελάτες.

Πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν έναν άνδρα να κρατά πλαστές πινακίδες που έγραφαν «PAIISTN» και «Ελεύθερη Παλαιστίνη» καθώς πλησίαζε με το αυτοκίνητό του στο εστιατόριο της αλυσίδας McDonald’s .

Ο άνδρας, έχοντας τυλιγμένη μια παλαιστινιακή σημαία γύρω από το κεφάλι του, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του και κρατώντας το τεράστιο κουτί με τα τρωκτικά, μπήκε στο εστιατόριο, απελευθέρωσε τα ποντίκια, με τους πελάτες να τρέχουν τρομοκρατημένοι για να ξεφύγουν.

Ο ακτιβιστής  φώναζε συνθήματα όπως «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη» ενώ καλούσε τον κόσμο να μποϊκοτάρει τα McDonald’s, τα Starbucks και τη Disney για φερόμενη υποστήριξη προς το Ισραήλ.

Η McDonald’s επιβεβαίωσε χθες το βράδυ ότι «αριθμός ποντικών» αφέθηκαν ελεύθεροι μέσα στο εστιατόριο, το οποίο τώρα έχει «απολυμανθεί πλήρως» μετά την απομάκρυνση των τρωκτικών.

Πλάνα που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν δεκάδες αρουραίους που έχουν βαφτεί στα τέσσερα χρώματα που συνθέτουν την παλαιστινιακή σημαία.

Το βίντεο έρχεται λίγες μέρες μετά τη διεξαγωγή άλλης διαδήλωσης υπέρ της Παλαιστίνης έξω από τα McDonald’s στο Μπρίστολ, με τους υποστηρικτές να φωνάζουν «μποϊκοτάζ στα McDonald’s» καθώς κατηγόρησαν την αλυσίδα φαστ φουντ για «δολοφονία αθώων ανθρώπων».

Η διαμαρτυρία ήρθε αφού η εταιρεία υποστήριξε την παροχή δωρεάν γευμάτων σε Ισραηλινούς στρατιώτες.

Μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι η McDonald’s Israel έχει δώσει μέχρι στιγμής 100.000 δωρεάν γεύματα, αλλά η αλυσίδα έσπευσε να αποστασιοποιηθεί από τις ενέργειες του ισραηλινού στρατού.

Το Σάββατο περισσότεροι από 100.000 διαδηλωτές έφτασαν στο Λονδίνο, με μεγάλες διαδηλώσεις στη Γλασκώβη, το Μπέλφαστ και το Μπαθ για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα.

Πηγή: dailymail.co.uk

Eκβιάζουν οι τρομοκράτες της Χαμάς: Στημένο βίντεο με ουρλιαχτά κατά στρατού και Νετανιάχου από τρεις γυναίκες – ομήρους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: