Eκβιάζουν οι τρομοκράτες της Χαμάς: Στημένο βίντεο με ουρλιαχτά κατά στρατού και Νετανιάχου από τρεις γυναίκες – ομήρους

Στιγμιότυπο από το βίντεο που δημοσιοποίησε η Χαμάς via World News 24




Ενα βίντεο με καταφανέστατα υπαγορευμένο σενάριο δημοσιοποίησαν οι τρομοκράτες της Χαμάς.

Εμφανίζει τρεις γυναίκες που φέρεται να είναι μεταξύ των ομήρων που αιχμαλωτίστηκαν στη Λωρίδα της Γάζας μετά την αιματηρή επίθεση στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Για «βάναυση ψυχολογική προπαγάνδα» έκανε λόγο ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου καταδικάζοντας την δημοσιοποίηση του βίντεο.

 

Το διάρκειας 76 δευτερόλεπτων βίντεο δημοσιοποιήθηκε από μέσα ενημέρωσης της Χαμάς και έχει τον τίτλο «ορισμένοι κρατούμενοι Σιωνιστές απευθύνουν μήνυμα στον (Μπενιαμίν) Νετανιάχου και την κυβέρνησή του».

Μία πό τις τρεις γυναίκες ακούγεται γυναίκες να καλεί τον Ισραηλινό πρωθυπουργό να προχωρήσει σε ανταλλαγή αιχμαλώτων με το ισλαμιστικό κίνημα προκειμένου να αφεθούν ελεύθερες, ενώ κατηγορεί τον Ισραηλινό πρωθυπουργό καθώς και τον στρατό για ελλιπή προετοιμσία προ της επίθεσης.

Ανακοίνωση Νετανιάχου

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου χαρακτήρισε «βάναυση ψυχολογική προπαγάνδα» το βίντεο που δημοσιοποίησε σήμερα η παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς το οποίο δείχνει τρεις γυναίκες οι οποίες παρουσιάζονται ως όμηροι που κρατούνται μετά την αιματηρή επίθεση που διαπράχθηκε στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

«Στρέφομαι προς τη Γελένα Τρουπάνοφ, την Ντανιέλε Αλόνι και τη Ριμόν Κιρστ οι οποίες απήχθησαν από τη Χαμάς που διαπράττει εγκλήματα πολέμου (…) Οι καρδιές μας είναι μαζί σας και με όλους τους άλλους απαχθέντες», πρόσθεσε σε ανακοίνωση.

Πολλά ισραηλινά μέσα ενημέρωσης δημοσιοποίησαν στον ιστότοπό τους ένα στιγμιότυπο οθόνης, από αυτό το βίντεο λέγοντας ότι δεν θα το δημοσιοποιούσαν, εκτιμώντας πως τα λόγια που ακούγονται υπαγορεύθηκαν από τη Χαμάς.

Νεκρή και αποκεφαλισμένη η Γερμανο-Ισραηλινή που απήγαγαν από το μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ και διαπόμπευσαν φρικαλέα οι τρομοκράτες της Χαμάς στη Γάζα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: