Αυστηρή προειδοποίηση Κασσελάκη: «Όποιος υπονομεύει την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει θέση στα ψηφοδέλτια»

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης μιλά στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ, Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




Αυστηρό μήνυμα προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, επισημαίνοντας πως όποιος υπονομεύει την ενότητα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος .

Η ανάρτηση έρχεται ώρες πριν την σημερινή ανακοίνωση των Τομεαρχών του κόμματος και ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι “έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια να είναι όσο το δυνατόν ενωτική και διευρυμένη” η σύνθεση. Κατόπιν τούτου, προχωρά στην προειδοποίηση.

 

Η ανάρτησή του Στέφανου Κασσελάκη

 
Το απόγευμα θα ανακοινωθούν οι Τομεάρχες που θα υπεραμύνονται της αλήθειας στη Βουλή. Έχω καταβάλει κάθε προσπάθεια η σύνθεση να είναι όσο το δυνατόν ενωτική και διευρυμένη. Για να είμαι απολύτως ξεκάθαρος απέναντι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που με εμπιστεύεται και με ενθαρρύνει:

Όποιος υπονομεύσει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος.

Και όποια ή οποίος από εσάς ενδιαφέρεται να κατέβει ως υποψήφιος στις επικείμενες Ευρωεκλογές, πρέπει να γραφτεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο http://iSyriza.gr .

Εκεί χτίζεται ο νέος ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί γεννιούνται τα στελέχη της επόμενης γενιάς.

«Θα στείλουμε φόρμα ενδιαφέροντος στα μέλη μας τις επόμενες μέρες. Θα λογοδοτώ πάντα σε εσάς αδιαμεσολάβητα. Αρχίζοντας με την ανοιχτή εκδήλωσή μας στο Κερατσίνι αύριο το βράδυ», κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ονόματα που ακούγονται είναι: του Νίκου Παππά για τη θέση του τομεάρχη Οικονομικών, της Ρένας Δούρου ως τομεάρχης εξωτερικών, Άμυνας ο Ευάγγελος Αποστολάκης και Υγείας η Αθηνά Λινού.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δήλωση Δένδια με αιχμές κατά της Τουρκίας: H βάρβαρη επίθεση της Χαμάς προσέβαλε και τις αξίες του ΝΑΤΟ, να τεθούν όλες οι χώρες της συμμαχίας στο πλευρό του Ισραήλ

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: