Σκληρή πολιτική κόντρα για τα ελικόπτερα: Oι κατηγορίες για fake news αποτελούν παραδοχή των ευθυνών της κυβέρνησης απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο ΣΥΡΙΖΑ

Ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο. Photo Hellas Journal




«Την ώρα που το πανελλήνιο βλέπει με τα ίδια του τα μάτια τις εικόνες από την πλημμυρισμένη βάση το Στεφανοβίκειο, ο κ. Μαρινάκης μιλάει για fake news επικαλούμενος την ανακοίνωση του ΓΕΣ, ότι τα ελικόπτερα είναι παροπλισμένα».

Αυτό υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέργιος Καλπάκης.

«Αλήθεια, είναι υπερήφανη η κυβέρνηση γι’ αυτές τις εικόνες; Οι δε νέες αποκαλύψεις του Documento δείχνουν και εν ενέργεια Απάτσι να έχουν βυθιστεί στο νερό εκθέτοντας ακόμη περισσότερο την κυβέρνηση και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων», προσθέτει.

Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπος, σημειώνει: «Μας κατηγορεί για fake news ο κ. Μαρινάκης, επειδή θέσαμε ερωτήματα αναφορικά με την προκλητική αδράνεια και ανεπάρκειά της κυβέρνησης, ενώ γνώριζε τις καιρικές συνθήκες και τις εισηγήσεις εκκένωσης».

«Είναι fake news οι χάρτες του Meteo, που προέβλεψαν με ακρίβεια από την Κυριακή το μεσημέρι την ακραία επικινδυνότητα της βροχόπτωσης στη Θεσσαλία;

Είναι μήπως fake news ότι μήνυμα από το 112 στάλθηκε στα χωριά της Καρδίτσας με τεράστια καθυστέρηση και όχι για εκκένωση;

Αν θέλει, ας κατηγορήσει και την Καθημερινή για fake news ο κ. Μαρινάκης, που σήμερα περιγράφει με λεπτομέρειες το αλαλούμ μεταξύ των Υπουργείων Πολιτικής Προστασίας και Εθνικής ‘Αμυνας και τα σοβαρότατα ελλείμματα στα ελικόπτερα.

Ή μήπως είναι fake news το δικαίωμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητάει ενημέρωση για τον αριθμό των συνανθρώπων μας που αγνοούνται;», συνεχίζει και καταλήγει:

«Οι δικαιολογίες τελείωσαν κύριε Μαρινάκη. Η χώρα ζει τις τραγικές συνέπειες της ανεπάρκειας και των καταστροφικών επιλογών της κυβέρνησής σας.

Και οφείλετε τουλάχιστον να δίνετε πειστικές απαντήσεις και όχι να πετάτε την μπάλα στην εξέδρα κατηγορώντας ακόμα μια φορά την αντιπολίτευση».

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Κυβέρνηση: Υποψήφιοι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ διασπείρουν και υιοθετούν fake news

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: